Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Windows 10 lanseras den 29 juli

0
0

Den 29 juli kommer Windows 10 till Sverige. Alla datorer och surfplattor som idag har Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1 kan kostnadsfritt uppgraderas till Windows 10 vid lansering. Redan idag går det att reservera sin kostnadsfria uppgradering.

Windows 10 är operativsystemet som hjälper dig att få mer gjort oavsett enhet och plats. Start-menyn är tillbaka och erbjuder snabb tillgång till dina favoritprogram, filer, appar och hemsidor. Användarupplevelsen i Windows 10 anpassar sig automatiskt för bästa användarupplevelse oavsett vilken enhet du använder och finns med på din Xbox, surfplatta, telefon och dator.

- Windows 10 bygger vidare på vår vision med Windows 8 och det känns fantastiskt att vi med start den 29 juli tillgängliggör operativsystemet för datorer och surfplattor. Windows 10 till andra enheter, som till exempel telefoner kommer att lanseras senare i år, säger Klas Hammar, affärsområdeschef för Windows och Surface. 

Nya Windows 10 fungerar perfekt med 2-i-1-datorer och har en funktion som automatiskt känner av om det finns ett tangentbord inkopplat eller om det är lämpligast med pekskärmsläge. Och med Windows 10 förbättrar vi även spelupplevelsen med DirectX 12. När du uppgraderar till Windows 10 får du helt enkelt en bättre och smidigare användarupplevelse.

Med Windows 10 introduceras även vår nya app-plattform. Appar är universella och behöver alltså endast skrivas en gång, sedan kan appen rullas ut på olika typer av enheter och blir då automatiskt tillgänglig för alla Windows-användare.

Windows 10 är inte bara anpassat för den moderna användaren, det är även utvecklat för det moderna företaget. Flera företagskritiska funktioner finns nu integrerade direkt i operativsystemet. Bland annat företagsanpassade säkerhetsfunktioner som skyddar såväl identiteter som information oavsett var informationen lagras eller skickas.

Läs mer om Windows 10 och lanseringen den 29 juli på Windows-bloggen.

Reservera din kostnadsfria uppgradering till Windows 10 på Windows.se.

Genom att reservera den kostnadsfria uppgraderingen till Windows 10 säkerställer du att enheten du registrerar är kompatibel med Windows 10 och att alla nödvändiga filer för en uppgradering finns på plats den 29 juli.

För mer information kontakta

Klas Hammar
Affärsområdeschef för Windows och Surface
klas.hammar@microsoft.com
073-408 28 58


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Annika Karlsson och Magnus Danielsson har blivit föräldrar.


Laila Bagges vackra kärlekshyllning av Korosh


Därför tog det slut mellan Molly och Danny


Så skyddade Federleys mamma pedofilen


Så inleddes SVT-stjärnans otrohetsaffär


Oidentifierat nätverk


Nya Tider granskar mördad gängledare


Många ville ha ett skyddande stick


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Martina Haag dömd för karateslaget


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Lance Hedmans plötsliga kärlekskrasch


Bilder till mysteriestickning del 1!


Victorias stora oro för lille Oscar


Paolo Robertos hemliga lyxliv i Marbella


Korsordslösningar nr 34


Gratis Gullranka när man tar skott


Slutplädering i äggrättegången


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Man drunknade i Pargas