Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nominera årets IT-tjej innan nästa måndag!

0
0

I dag är det en vecka kvar att skicka in nomineringar till Årets IT-tjej. Är du eller känner du Sveriges mest drivna, engagerade och entreprenöriella tjej som studerar data eller andra IT-relaterade ämnen? Missa inte chansen att få in en fot på ett av världens största IT-företag, Microsoft.

IT-branschen behöver lyfta fram fler briljanta kvinnor. Därför letar nu Microsoft efter Sveriges mest drivna, engagerade och entreprenöriella tjej som studerar data eller IT-relaterade ämnen på heltid på Universitet, Högskola eller YH-utbildning.

Vår vinnare ska vara student under hela 2015 och ha minst ett år kvar av studierna, ha ett stort intresse och engagemang för IT och vara en driven, entreprenöriell och engagerad person. Årets IT-tjej kommer att ha ett givande år som ambassadör för IT-tjejer med mycket nätverkande och deltagande på olika spännande evenemang. Vi ser därför gärna att vår vinnare också är aktiv i sociala medier.

Årets IT-tjej är en utmärkt chans till en drömstart på karriären, då vinnaren förutom titeln ”Årets IT-tjej” också får en egen mentor på Microsoft. Vinnaren får dessutom tillgång till ett slutet nätverk av tidigare IT-tjejsfinalister som alla är verksamma i branschen i dag.

Så om du eller någon du känner är den initiativrika tjej som på något sätt har inspirerat till utveckling och nya idéer under sin studietid – skicka in din ansökan eller nominera någon du tycker borde vinna innan den 9e februari.

Sista ansökningsdag 9 februari 2015.

Läs vidare om tävlingen här eller använd #åretsITtjej

Läs intervjun med förra årets IT-tjej här.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images