Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Office överallt – mer Office på iOS och Android

0
0

Office-apparna Word, Excel och Powerpoint för iPhone och iPad har idag över 80 miljoner nedladdningar. De ligger på 4+ i betyg och finns på listan över de 10 mest produktiva apparna.

Den betaversion av Office-apparna som släpptes till surfplattor med Android har via 250 000 nedladdningar prövats på 33 språk i 110 länder. Vi har fått värdefulla synpunkter så vi kunnat förfina och förbättra apparna till en jämn och hög kvalitet över hela Androids ekosystem.        

Men med de lanseringarna har vi bara skrapat på ytan av vad vi kan göra för att skapa förutsättningar att göra mer i en värld präglad av mobilt först, molnet först – idag kommer två nyheter som tar oss ett steg till på vår resa.  

Först, vi tar bort ”beta” på våra Office-appar för Android. Från och med nu kommer Word till Android-platta, Excel till Android-platta och PowerPoint till Android-platta finnas i Google Play för nedladdning utan kostnad liksom populära OneNote till Android. Om du som konsument laddar ned filen och loggar in med ett Microsoft-konto kan du skapa och redigera filer gratis. För premiumtjänster behöver du prenumerera på Office 365. Om du har Office via ett företag eller annan organisation är din Android-platta nu ytterligare en enhet du kan använda. Läs mer på Office for Android.      

– Sverige är ett land med hög penetration av surfplattor och att det känns bra att nu även kunna erbjuda Office för Android-plattor, något våra kunder efterfrågat starkt efter lanseringarna till iPad, säger Helena Fuchs, produktchef på Microsoft AB.

 

Word ser riktigt bra ut. Du känner igen alla flikar och funktioner, de är helt anpassade till hur touch fungerar på Android. Inget tangentbord behövs.

Vi presenterar också nya Outlook till iOS och en betaversion av Outlook till Android. Vi har haft en enorm efterfrågan på Outlook till alla plattformar och enheter och är nu glada att kunna svara mot dessa önskningar. Nu kan du sköta mejl för jobbet och privat i både mobil och på platta - lika effektivt som på din dator. Förutom mejl har också den nya Outlook-appen integrerade kalenderfunktioner så att en bokning av ett möte är bara ett klick bort. Den fungerar alldeles utmärkt med välkända mejltjänster som Yahoo! Mail, Gmail, Outlook.com, Exchange, Office 365 med flera. Läs mer om Outlook till iOS och Android här.

Ladda ned apparna från iTunes eller Google Play och ge oss återkoppling. Det kommer komma mer allt eftersom vi utforskar skärningspunkterna mellan produktivitet och mobilitet.

Läs gärna bloggposterna på the official Microsoft Blogoch Office Blog.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images