Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft utvecklar CRM-lösningar i ny version av Parature

0
0

Ett år efter köpet av Parature kommer nu nya lösningar med djupare integration till Microsoft Dynamics CRM för att kundernas serviceupplevelse ska bli ännu bättre.

Idag visar Microsoft nya funktioner i vårens uppgradering av Parature som gör att organisationer och varumärken kan erbjuda sina kunder engagerande självservice över olika applikationer, kanaler och plattformar. Uppgraderingen har fokus på att professionell kundtjänstpersonal blir mer produktiv genom tillgång till kunskap ”ovanför servicekön”. Tjänsterna gör att de snabbare kan förstå problemet, ställa diagnos och ta fram en lösning. Sedan Microsoft köpte Parature har deras teknik för kunskapsstyrning och självservice blivit ett värdefullt tillägg till Dynamics CRM som många kunder använder sig av.

 – Fler och fler människor väljer varumärken som ger dem unika, skräddarsydda och trevliga upplevelser, säger Bob Stutz, corporate vice president Dynamics CRM på Microsoft Corp.

– Med de möjligheter som Paratures kundorienterade lösning har att tillföra i personligare kundservice i kombination med de tydliga affärsprocesserna och intelligensen i Dynamics CRM får våra kunder de verktyg i den kvalitet som deras verksamhet kräver.

Mer information om lanseringen finns i Bob Stutz blogginlägg: Blog post by Bob Stutz  

Här finns också en 17-sidig PDF om alla kommande funktioner att ladda ned: Parature from Microsoft Spring ’15 Release Preview Guide


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images