Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Årets IT-tjej 2015: Dags att söka eller nominera någon du känner!

0
0

IT-branschen behöver lyfta fram fler briljanta kvinnor. Därför letar nu Microsoft för elfte året i rad efter Sveriges mest drivna, engagerade och entreprenöriella tjej som studerar data eller IT-relaterade ämnen på heltid på universitet, högskola eller YH-utbildning med minst ett år kvar av sina studier. Om du eller någon du känner är den initiativrika tjej som på något sätt har inspirerat till utveckling och nya idéer under studietiden – då är det läge att ansöka eller nominera!

 

Årets IT-tjej kommer att ha ett givande år som ambassadör för IT-tjejer med mycket nätverkande och därför ser vi gärna att vår vinnare är aktiv i sociala medier samt student under hela 2015.

 

Finalisterna bjuds in till ett heldagsevenemang på Microsoft i Akalla den 19 februari 2015 för intervjuer, case-lösning, mingel och andra aktiviteter. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna företaget, nätverka med Microsofts HR-team och andra nyckelpersoner. Microsoft bjuder sedan in toppkandidaterna till Universum Awards på Berns i Stockholm den 11 mars där en av dem koras till Årets IT-tjej 2015.

 

Vinnaren bjuds in till många olika spännande och inspirerande evenemang under året, och får en egen mentor på Microsoft. Dessutom blir vinnaren en förebild och ambassadör för IT-intresserade tjejer i hela landet, och blir medlem i ett slutet nätverk av tidigare IT-tjejsfinalister som nu är verksamma i branschen. Som ambassadör för Microsoft får Årets IT-tjej självklart också en spännande hårdvaruprodukt. Läs mer på Universums tävlingssida.

 

Missa inte möjligheten till ett fantastiskt år med en egen mentor på Microsoft och massor av evenemang och event!

 

Ansök eller nominera här senast den 9 februari 2015.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images