Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft Office till alla - överallt

0
0

Idag tar Microsoft nästa steg för att ännu fler människor ska få uppleva produktiviteten i Officepaketet. Microsoft annonserar att det kommer nya Office appar till iPhone och iPad där alla konsumenter kan skapa och redigera Officedokument utan någon prenumeration. Dessutom har de nya Office apparna numera samma användarupplevelser på Iphone och Ipad. Office blir också tillgängligt på Androidplattor, redan idag kan man ansöka om att vara med och beta-testa. Office appar på Androidplattor kommer vara tillgängliga i början av 2015.

– När någon får en idé eller blir inspirerad vill vi ge möjligheten till personen att kunna gå till handling direkt, säger John Case, Vice President för Office på Microsoft corp. – Med över en miljard kunder runt hela världen och med över 40 miljoner nedladdningar till iPad är det tydligt att Officepaketets program och appar är vad människor vill använda för att få saker gjorda.

* Nya Office appar till iPhone för Word, Excel och Powerpoint, med den fullständiga upplevelsen i iPad nu optimerad för iPhone. Apparna finns för nedladdning idag.

*Uppdaterade appar till iPad för Word, Excel och Powerpoint.

*Betaversion av Office för Android, dessa användare kommer få tillgång till samma produktiva Word, Excel och Powerpoint. Betaversionen blir tillgänglig i början av 2015 och intresserade kan sätta upp sig på väntelista.

Mer Office till alla. De som har iPhone, iPad och Android kommer kunna redigera Officedokument utan en prenumeration. De nya apparna för iPhone och iPad är tillgängliga på svenska samt i ytterligare 28 språk och i 135 länder.

Mer information på engelska här: Office Pressroom U.S.

Presskontakt: 08-4104 5556

Följ gärna @satyanadella, @Office och @Office365.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images