Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft tar produktivitet till nutiden på SIME

0
0

Microsoft är partner till SIME som pågår 11-12 november. SIME är norra Europas största evenemang för internet och digitala möjligheter och samlar ca 2 000 delegater. Klockan 10 på onsdag kommer Eva Fors, affärs- och marknadsdirektör på Microsoft AB, berätta hur Microsofts transformation till att bli ett företag med fokus Mobile First och Cloud First kommer påverka dem och vad det innebär ta produktivitet till nutiden.

– Ordet produktivitet låter torrt, men det är faktiskt något fantastiskt, menar Eva Fors. – När vi säger produktivitet handlar det om att få saker gjorda, på rätt sätt och i tid. Microsoft grundades i tanken att bygga tekniken runt människan, inte tvärtom. Allt vi utvecklar, både prylar och molntjänster, gör vi för att bryta barriärer som hindrar människor att få saker gjorda. Det är essensen i vårt löfte till företag och konsumenter, vi lovar att fortsätta leverera innovativa lösningar för att hjälpa människor att ”be more, do more, get stuff done”.

Microsoft ska inte bara möjliggöra produktivitet för människor när de arbetar, det handlar också om produktivitet i vardagen utanför jobbet, så att man kan få ut det mesta av sin fritid. Människor och företag får verktyg att bli framgångsrika – från datorn, plattan och mobilen de jobbar på till hela infrastrukturen med program och tjänster i molnet. 

Microsoft leder också två workshops som det går att anmäla sig till även om man inte är löst biljett till SIME.

16.00 tisdag 11/11: Work like a network

Beata Wickbom är oberoende expert på sociala medier och digital kommunikation. Bli inspirerad av hur organisationer som LKAB, Burton och Blåkläder blivit mer produktiva.  

Registreringslänk till workshopen om du inte har SIME-biljett. (Gäller bara för workshop)

länk till work-like-a-network

13.00 onsdag 12/11: Born in the cloud

Beata Wickbom leder en diskussion med två nya företag som föds direkt ur molnteknik. PicHit.Me och Acast är två start-ups som har hittat omvälvande affärsmöjligheter där ingen tidigare letat…  

Registreringslänk till workshopen om du inte har SIME-biljett. (Gäller bara för workshop)

länk till born-in-the-cloud


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images