Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

En helt ny chattupplevelse med Skype Qik

0
0

Skype Qik är en ny chattapp till iOS, Android och Windows Phone som gör det enklare än någonsin att spela in och dela videoklipp med nära och kära.

Smarta telefoner spelar en stor roll i vår vardag, där snabbmeddelanden och selfies är två moderna beteenden som vuxit fram. Skype Qik är en ny chattapp som utvecklats för den vardagen. Med Skype Qik är det enkelt att spela in ett videoklipp på dig själv eller din omgivning och med ett tryck dela klippet med vänner och familj. Du kan dela klippet i privata konversationer med vänner eller i större gruppkonversationer.

Skype Qik på iPhone   Skype Qik på Windows Phone

Du behöver inte vara orolig över att videoklippen som du delar med dig av lever kvar i all evighet. Ett videoklipp finns endast tillgängligt i två veckor efter att det skickats. Efter två veckor raderas det automatiskt. Det går självklart också att radera ett videoklipp tidigare än så om du ångrar dig.

I Skype Qik har du även möjlighet att svara på videoklippsmeddelanden med så kallade Qik Fliks. En Qik Flik kan liknas vid en GIF, korta klipp på fem sekunder som du använder för att svara på meddelanden. Genom att spela in och spara Qik Fliks är du alltid redo att delta i chatten oavsett tid och plats.

Läs mer om Skype Qik här.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images