Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft satsar på effektiv försäljning med ny lösning

0
0Idag lanserar Microsoft en ny lösning för effektivt säljarbete, Sales Productivity. Det är ett kombinationserbjudande med produkterna Dynamics CRM Online, Office 365 och Power BI. Ett verktyg för professionella säljare som sömlöst kan jobba i sina olika affärsapplikationer och få ut mer av sin dag. Den nya lösningen erbjuds till ett introduktionspris om 590 kronor per användare och månad. Kunder som redan har Office 365 kan uppgradera till den här produktivitetshöjande lösningen för 415 kronor per användare och månad. Erbjudandet är tillgängligt från och med idag över hela världen.

Företag som Grant Thornton, CSX Transportation och Metro Bank väljer marknadsledande Dynamics CRM Online, Office 365 och Power BI från Microsoft för att göra det möjligt för personal som har kundkontakter att bli mer effektiva och produktiva.

Effektivitet är en viktig komponent i alla erbjudanden och i synnerhet för säljavdelningar där säljarna snabbt behöver kunna möta kundernas behov. Genom att kombinera Dynamics CRM Online med marknadsledande Office 365 möjliggör Microsoft att arbeta tillsammans inte bara inom det egna företaget utan också direkt med partners och kunder. Genom att ta in Outlook, Lync, Skype och Yammer som kanaler för socialt samarbete i Dynamics CRM Online kan Microsoft idag erbjuda högre produktivitet. 

– Vikten av att kombinera produktivitetshöjande verktyg med affärsverktyg är något som vi på Dynamics har identifierat sedan länge – det är faktiskt kärnan i vår strategi, säger Ida Ljungblom, marknadschef Dynamics på Microsoft Sverige. – Vi har byggt våra produkter för att fungera sömlöst med varandra från dag ett och med dagens erbjudande kan våra kunder mycket lätt dra nytta av det här paketerbjudandet.  

Det finns redan kunder som drar nytta av de tre produkterna tillsammans. Grant Thornton LLPär ett ledande företag i USA inom revision, skatt och rådgivning. De valde Microsofts lösning Sales Productivity före Salesforce.com för att erbjuda sina kunder något som inte konkurrenten kan - en personligare service och en närmare relation.

Grant Thornton omsätter över 9 miljarder kronor med 500 partnerbolag och 6 000 anställda och har fått se några smått osannolika resultat. Ett av huvudmålen i affärsrörelsen är att öka samarbetet mellan alla säljare hos partnerbolagen. Med lösningen från Microsoft implementerad har de kunnat se en ökning av antalet presumtiva kunder i systemet med 700 procent och 450 procents ökning av nya affärsmöjligheter. De betyder att de hanterar 5,5 gånger så många affärer i företagets system. Tack vare Microsoft kan säljteamen på Grant Thornton tidigt se trender som påverkar deras kunder så de proaktivt kan kontakta dem. De har fått fler kunder att bearbeta, de vinner 39 procent fler affärer och det genomsnittliga ordervärdet har gått upp med 36 procent. Det görs inte bara fler avslut utan värdet är också högre.

Fler röster runt världen om erbjudandet Sales Productivity finns här.  

För mer information kontakta:

Mariette Larsson, ansvarig Dynamics
08-752 2992, mlarsson@microsoft.com

Ida Ljungblom, marknadschef Dynamics
08-5630 6342, Ida.Ljungblom@microsoft.com 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images