Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Tandläkarklinik satsar fullt ut på Surface Pro 3

0
0

Tandvård 2 Go i Kista placerar Surface Pro 3 i alla behandlingsrum och i receptionen. Med satsningen är tandläkarkliniken övertygad om att man kan erbjuda sina patienter bättre vård och sina anställda större frihet.

 

- Surface Pro 3 är den första surfplattan som har formatet och prestandan för att fungera som en allt-i-ett-lösning. Vår programvara kräver Windows för att fungera, det i kombination med flexibiliteten Surface Pro 3 erbjuder gjorde valet enkelt. Med den större skärmen kan vi använda Surface Pro 3 till allt, till och med titta på digitala röntgenbilder, säger Viktor Henriksson, Marknadschef på Tandvård 2 Go

Tandvård 2 Go använder Surface Pro 3 till allt i sitt dagliga arbete. I receptionen finns den för att checka in patienter. I behandlingsrummen finns bland annat patienternas journaler, digitala röntgenbilder och kontaktuppgifter enkelt tillgängliga i Surface Pro 3. Mobiliteten innebär även att det är enkelt att konsultera en kollega för en andra åsikt utan att behöva ladda upp information och bilder mot en server först. Det är bara att ta med sig plattan till ett annat rum.
ett annat rum.

- En spännande möjlighet med Surface Pro 3 är att patienten nu kan ”hålla i sin egen mun”. Genom att ge patienten plattan får vi ett bra visuellt hjälpmedel för att visa var och hur vi tänker göra ett ingrepp. Eller för att ge tandhygiensråd, säger Viktor Henriksson

Surface Pro 3 lanserades i Sverige den 28 augusti. Tandvård 2 Go är bland de första i Sverige att satsa på enheten, de köpte klinikens enheter så att de fanns på plats redan den 28:e.

Tandvård 2 Go är beläget i Kista och har 5 anställda som arbetar i fyra behandlingsrum.

För mer information kontakta
Viktor Henriksson
Marknadschef Tandvård 2 Go
viktor@tandvard2go.se
076-010 10 44


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images