Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Så håller du dig vaken i telefonmötet - fem tips!

0
0

Vi läste i Computer Sweden att vissa har svårt att hålla sig vakna på telefonmöten. För oss på Microsoft är telefonmötet en del av Det Nya Arbetslivet, och vårt verktyg Microsoft Lyncär oumbärligt för att vi ska få ut det mesta av dagen.

Här kommer fem tips från Microsofts Emelie Ekblad på hur du inte bara håller dig vaken, utan också får störst värde av Lync-mötet! 

1. Delta i diskussionen! Ställ frågor till talarna utan att avbryta genom att skriva dem i chattfönstret.

2. Visa vad du tycker genom att skissa på den gemensamma whiteboarden, eller jobba tillsammans i dokument genom att dela skärmen.

3. Kom ihåg och för vidare! Ta anteckningar i mötets anteckningsbok OneNote, där presentationen och deltagarna finns med automatiskt. 

4. Var förberedd och häng med! Bläddra fram och tillbaka i mötets presentation – så du kan dubbelkolla om du missade något, eller kolla in kommande slides för att hinna förbereda frågor.

5. Ta mötet över video för ökat engagemang! Men kör en preview innan du startar videon, så ser du hur bakgrunden ser ut, och att ljuset är schysst, och om du har mat mellan tänderna!

Och ett bonustips för den som håller i mötet: Lägg in poll-frågor för att se vad mötesdeltagarna tycker utan att det blir rörigt. Lätt att lägga in, lätt att svara på – och så blir det tydligt även efteråt vad alla faktiskt tyckte i frågan. 
  


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images