Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Ersätt din dator och surfplatta med Surface Pro 3

0
0

Den är tunnare och kraftfullare än sina föregångare samtidigt som den har ett nytt format med större bildskärm. Idag lanserar vi Surface Pro 3 i Sverige, produkten som ersätter din bärbara dator såväl som din surfplatta.

- Intresset för Surface Pro 3 har överträffat våra högt ställda förväntningar. Med Surface Pro 3 har Microsoft en produkt som på allvar sätter 2-i-1-datorerna på kartan. Prestandan är minst lika bra som på andra datorer i prisklassen, samtidigt som det nya formatet erbjuder en flexibilitet som många av konkurrenterna saknar, säger Anders Lindquist, Head of IT-products på MediaMarkt

Surface Pro 3 levereras med Windows 8.1 Pro som låter dig köra alla Windows-program såväl som alla appar i Windows Store. Surface Pro 3 har en 12-tumsskärm i formatet 3:2. Tillsammans med den nya Surface-pennan fungerar plattan perfekt som ett digitalt antecknings- och skissblock. Med Mini DisplayPort, microSD-kortläsare, USB 3.0-port och tillhörande Type Cover 3 är Surface Pro 3 en dator som enkelt kan alternera som surfplatta.

- Med Surface Pro 3 sätter vi produktivitet i fokus, få saker gjorda oavsett tid och plats. Det nya formatet och den förbättrade prestandan i kombination med de olika tillbehören gör Surface Pro 3 till ett flexibelt alternativ som saknar motstycke på marknaden idag. Surface Pro 3 är helt enkelt den enda dator du behöver, säger Joakim Karlén, Produktmarknadschef för Surface på Microsoft

Till Surface Pro 3 lanseras en rad nya tillbehör. Type Cover 3 släpps i fem färger (Lila, röd, cyan, blå och svart) och är anpassat till det nya formatet för Surface Pro 3. Tangentbordet har förbättrats med magnetisk stabilitet som gör det ännu enklare att arbeta på, framförallt om du har datorn i knäet. Type Cover 3 fungerar även som ett skyddande lock för skärmen.

Den 12 september lanseras även en dockningsstation för Surface Pro 3 som erbjuder 5 USB-portar, Ethernet-port, 3,5 mm ljudingång/utgång och Mini DisplayPort-videoutgång. Du kan snabbt förvandla Surface Pro 3 till en komplett arbetsstation.

För företagskunder är Surface Pro 3 tillgänglig hos Atea och Dustin. Konsumenter hittar datorn hos Elgiganten, MediaMarkt, Siba, Webhallen och i Microsoft Store.

Rekommenderat försäljningspris

Intel i3 / 64 GB – 7 615 SEK
Intel i5 / 128 GB – 9 495 SEK
Intel i5 / 256 GB – 12 395 SEK
Intel i7 / 256 GB – 14 695 SEK
Intel i7 / 512 GB – 18 575 SEK

Surface Pro 3 Type Cover – 1229 SEK
Dockningsstation till Surface Pro 3 – 1 899 SEK

På Surface-bloggen kan du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om Surface.

För mer information kontakta:

Joakim Karlén
Produktmarknadschef Surface
joakim.karlen@microsoft.com
073-408 56 32


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images