Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Samtliga vinnare i IT i världsklass är nu utvalda

0
0

Ett städföretag, en fastighetsförmedling och ett företag inom robotindustrin är bland de fem företag som vunnit modern it till ett värde av 300 000 kronor. Anderssons Städ och Fönsterputs i Borlänge, fastighetsförmedlingen MOHV i Malmö och Svensk Industriautomation i Jönköping kommer nu att få hjälp med att flytta till modern it av Microsoft och dess samarbetspartners.

- Vi har fått in flera bra bidrag till tävlingen men valet har inte varit svårt. Bredden på dessa företag visar på att yrket inte spelar någon roll. Den digitala utvecklingen kräver att alla anpassar sig och tar steget till modern it. Vi ser verkligen fram emot resultatet och det ska bli intressant att följa flytten, säger Annika Ferlin, Marknadschef SMB, Microsoft Sverige

TriaTech i Borlänge, Ricoh i Malmö och Invid i Jönköping kommer att hjälpa dessa tre företag i sin flytt till modern it. It i världsklass är en del av Microsofts nationella initiativ som syftar till att ge företag möjlighet att kunna jobba var de vill, på vilken pryl de vill och ändå ha tillgång till företagets resurser och dokument på ett säkert och strukturerat sätt.

It i världsklass har genomförts i fem städer och är en del av Flytthjälpen, en nationell kampanj för att hjälpa företag och organisationer att ta steget till modern it innan supporten av Windows XP och Office 2003 upphör. Tävlingen arrangeras av Microsoft i samarbete med utvald lokal it-partner samt Cornerstone, Dell, HP och Nokia.

Motiveringar

  • Nystartade och snabbväxande MOHV Fastighetsförmedling har ett starkt driv att ligga i branschens framkant, vilket gör dem till en självklar vinnare av It i världsklass. Microsoft och Ricoh ser fram emot att hjälpa MOHV Fastighetsförmedling att utveckla sitt mobila arbetssätt och vision om en rik digital upplevelse för deras kunder.

  • Som växande företag i en högteknologisk bransch har SVIA (Svensk Industriautomation AB) mycket att vinna på klivet till modern it. Med en aktiv VD och ledning i spetsen är detta ett företag som vill anamma ny teknik för att effektivisera och förenkla vardagen. Microsoft och Invid ser fram emot att hjälpa SVIA uppnå sitt mål kring att alla anställda ska nå rätt information i rätt tid utan komplexa uppkopplingar och inloggningar.

  • Med en modern it-miljö kan Anderssons Städ & Fönsterputs märkbart effektivisera sin verksamhet genom att ge samtliga anställda tillgång till kalendrar, återrapportering och mejl var de än är istället för att vara bundna till en dator på kontoret. Microsoft och TriaTech IT AB ser fram emot att hjälpa Dalarnas äldsta städföretag flytta sin it till en hybridmiljö, där den lokala IT-miljön integreras med molnet samt drar full nytta av dagens mobila möjligheter.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images