Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Vinnarna av modern it i Nyköping och Borås är nu utsedda

0
0

Nyvest Bygg i Nyköping och C Land Logistics i Borås är två av vinnarna i Microsofts nationella tävling It i världsklass. Idag anordnades prisutdelningar i respektive stad där båda företagen tog emot modern it till ett värde av 300 000 kronor.

- Det ska bli intressant att följa företagens utveckling den närmaste tiden när de tillsammans med våra partners steget mot modern it. Vi ser fram emot resultatet och kommer följa arbetet nära, säger Annika Ferlin Partner Marknadschef SMB, Microsoft Sverige.

Partnerföretagen som kommer att stötta företagen i deras flytt till modern it är Office IT Partner i Nyköping och Make IT i Borås. Tävlingen är en del av ett nationellt initiativ som syftar till att ge företag möjlighet att kunna jobba var de vill, på vilken pryl del vill och ändå ha tillgång till företagets resurser och dokument på ett säkert och strukturerat sätt. Med modern it möjliggörs ett mer flexibelt arbete.

It i världsklass har genomförts i fem städer och är en del av Flytthjälpen, en nationell kampanj för att hjälpa företag och organisationer att ta steget till modern it innan supporten av Windows XP och Office 2003 upphör. Tävlingen arrangeras av Microsoft i samarbete med utvald lokal it-partner samt Cornerstone, Dell, HP och Nokia.

Motiveringar

  • Nyvest Bygg AB är ett utmärkt exempel på ett svenskt mindre företag där modern it kan göra stor skillnad. Microsoft och Office IT-Partner ser fram emot att hjälpa Nyvest Bygg AB att bli mer mobila och förflytta pappersarbetet till plattor och mobiler. Alla anställda ska ha möjligheten att jobba där dem befinner sig och ha tillgång till en lättillgänglig informationskanal som håller samman de på fältet spridda medarbetarna

  • C Land Logistics verkar inom en traditionell bransch där it kommit att spela en allt viktigare roll. Här är man öppen för ny teknik och mer än redo att ta klivet till modern it. Microsoft och Make IT ser fram emot att hjälpa C Land Logistics effektivisera sitt dagliga arbete, bland annat genom standardisering av it-miljön och ökad mobilitet.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images