Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Karin Zingmark ny marknadschef på Microsoft Sverige

0
0

Idag gör Karin Zingmark sin första dag som marknadschef på Microsoft Sverige. Karin har över tio års erfarenhet från arbete med kommunikation i TV/media-sektorn och kommer senast från rollen som presschef på Viasat Sverige.

- Det känns roligt att komma till Microsoft och få möjligheten att arbeta med förändringen att förflytta företaget från ett mjukvarubolag till ett teknikföretag som erbjuder tjänster och enheter som förenklar människors liv, säger Karin Zingmark, Marknadschef på Microsoft Sverige

Karin arbetade som presschef på Viasat Sverige i drygt sju år och var bland annat ansvarig för arbetet med PR och sociala medier. Under Karins tid på Viasat har företaget fått mycket beröm för resan de gjort i sociala medier, där de arbetat aktivt för att komma närmare tittare och kunder.

- Jag är mycket glad över att Karin har valt att ta sig an rollen som marknadschef. Hennes djupa erfarenheter kring förändringsarbete och hur man framgångsrikt driver kommunikation på starkt konkurrensutsatta marknader är otroligt värdefulla. Jag är övertygad om att Karin tillsammans med sitt team kommer att bidra till en tydligare och mer engagerande kunddialog, säger Eva Fors, Affärs- & Marknadsdirektör på Microsoft Sverige

Karin tar över rollen som marknadschef på Microsoft från Sabina Rasiwala som i höstas lämnade företaget för att ta sig an en ny utmaning på SVT.

För mer information kontakta
Karin Zingmark, Marknadschef Microsoft Sverige
karin.zingmark@microsoft.com
073-408 31 60
@KarinZingmark


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images