Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Idag lanseras Microsoft Surface 2 och Surface Pro 2

0
0


Äntligen blir de senaste tillskotten i Microsofts Surface-familj, Surface 2 och Surface Pro 2 tillgängliga på den svenska marknaden. Konsumenter kan köpa enheterna hos Elgiganten, MediaMarkt, Siba och Telenor samt i Microsoft Store. För företagskunder blir Surface tillgänglig hos Atea och Dustin.


Surface 2 och Surface Pro 2 levereras med Windows RT 8.1 respektive Windows 8.1 Pro. Båda enheterna är uppgraderade och erbjuder kraftfullare prestanda, längre batteritid, bättre kamera och ett unikt kick-stand med två lägen – något ingen av konkurrenterna erbjuder. Dessutom får du tillgång till 200 GB lagringsutrymme på SkyDrive i två år utan extra kostnad och tillgång till Skype Wifi genom deras drygt 2 miljoner hot spots runt om i världen.


 
Surface 2

- Surface 2 är mycket mer än en surfplatta och har funktioner som ingen av våra konkurrenter kan erbjuda. Bland annat finns Office 2013 RT installerat vilket gör att du kan jobba i Excel, Word, PowerPoint, Outlook och OneNote direkt i din surfplatta, säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface

Med den kraftfulla processorn NVIDIA Tegra 4 levererar Surface 2 en ultrasnabb upplevelse av Windows 8.1 RT och de över 100 000 apparna i Windows Store. Med portar för USB 3.0, HD-video out och Micro SD-kort är det enkelt att koppla in andra enheter, tillbehör och hårddiskar för att få ut mer av Surface 2. Och precis som din tv hemma passar Surface 2 perfekt för underhållning med sitt 16:9-format och skärm med full HD.

Rekommenderat försäljningspris

32 GB – 3 895 SEK
64 GB – 4 795 SEK

Surface Pro 2

- Surface Pro 2 är den enda dator du behöver. Med 4:e generationens Intel® Core™i5-processor och stöd för upp till 8 GB internminne finns det ingen annan enhet i formatet som kan erbjuda samma kraftfulla prestanda som Surface Pro 2, säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface

Surface Pro 2 levereras med Windows 8.1 som gör att du kan köra alla Windows-program såväl som alla appar i Windows Store. Och precis som med föregångaren Surface Pro följer det med en tryckkänslig penna som gör Surface Pro 2 till ett digitalt antecknings- och skissblock. Kombinationen gör Surface Pro 2 till ett flexibelt alternativ som saknar motstycke på marknaden idag.

Rekommenderat försäljningspris

64 GB – 7 895 SEK
128 GB – 8 795 SEK
256 GB – 11 495 SEK
512 GB – 15 995 SEK

Nya tillbehör
Även tillbehören i Surface-familjen får idag tillökning. Både touch cover och type cover kommer i uppgraderade versioner där bakgrundsbelysta tangenter är en ny funktion. Det kommer även att lanseras en laddare anpassad för att ladda din Surface i bilen samt en dockningsstation för Surface Pro 2. Självklart kommer även den första generationens tillbehör att fungera även med Surface 2 och Surface Pro 2.

På Surface-bloggen kan du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om Surface.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images