Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft landar ännu en gång på topplacering över världens bästa multinationella arbetsplatser!

0
0

Microsoft har utsetts till den bästa arbetsplatsen i Sverige, den bästa multinationella arbetsplatsen i Europa och nu även den fjärde bästa multinationella arbetsplatsen i världen.

Great Place to Work har för tredje året i rad korat världens bästa multinationella arbetsplats. Rankingen grundar sig på en utvärdering av över 7 000 företag och organisationer som totalt sysselsätter 10 miljoner medarbetare.

- Vi är mycket glada och stolta över att återigen vara bland de bästa arbetsplatserna i världen. Speciellt roligt är det att ju att Sverige har bidragit så mycket till placeringen. Microsoft Sverige blev i mars 2013 för tredje året i rad korad till Sveriges bästa arbetsplats och vi är vi är självklart oerhört motiverade att försvara den titeln år 2014, säger Anne-Marie Andric, HR-chef Microsoft Sverige.

Microsoft Sverige har tre år i rad korats till Sveriges bästa arbetsplats och under samma period även bästa multinationella arbetsplats i Europa. Nu står det klart att Microsoft rankas som den fjärde bästa multinationella arbetsplatsen i världen, en klättring från förra årets rankning som femma!

Läs mer på http://worldsbest.greatplacetowork.net/list.html

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images