Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nya sociala funktioner i Microsoft Dynamics CRM 2013

0
0

Microsoft Dynamics CRM 2013 finns nu tillgänglig över hela världen. Ett strategiskt samarbete med InsideView Inc. ger nya sociala funktioner i den molnbaserade tjänsten Microsoft Dynamics CRM Online. Lösningen mobilanpassas och i slutet på oktober släpps en ny uppsättning mallar för att förenkla införandet av branschspecifika processer.

Integreras med Microsoft-teknik
Nya Microsoft Dynamics CRM 2013 fördjupar integrationen med verksamhetens övriga Microsoftteknik som t.ex. Yammer, Lync och Skype. Det ger användarna ökad produktivitet, förenklad kommunikation med kollegor och kunder och ett förbättrat beslutsunderlag. Det blir enklare att erbjuda kunderna det de behöver, när de behöver det.

 - Microsoft Dynamics CRM ska vara en verksamhets möjliggörare. Vi vill hjälpa våra kunder att snabbt se trender, underlätta beslut och föreslå åtgärder som leder till bättre resultat och stärkta kundrelationer, säger Fredrik Wolbe, affärsområdeschef för Dynamics i Sverige.

- Genom att integrera CRM med övrig Microsoftteknik hjälper vi verksamheter att frigöra tid som de kan lägga på att vårda sina kunder. Precis det som CRM i grunden syftar till, säger Fredrik Wolbe.

Nya funktioner med Social Insights
Samarbetet med InsideView, kommer att ge Microsoft Dynamics CRM Online funktioner i Social Insights. Social Insights ger användarna ett bättre beslutsunderlag med realtidsinformation och kontaktinformation från tusentals olika källor. Social Insights kommer den 30 oktober 2013 att finnas tillgänglig i USA utan extra kostnad för Microsoft Dynamics CRM Online kunder med Professional-licenser. Den bredare globala utrullningen kommer senare under 2014.

Nya branschspecifika mallar
Microsoft Dynamics CRM 2013 erbjuder fördefinierade och konfigurerbara processer för att enklare uppfylla specifika branschkrav. Varje steg i en process beskrivs tydligt med steg-för-steg instruktioner som är enkla att följa. Mallarna fungerar även på de mobila enheter som stöds av Microsoft Dynamics CRM vilket ger användarna flexibilitet. Mallarna kommer att finnas tillgängliga att ladda ner utan kostnad senast i slutet av oktober 2013.

Mobil anpassning
Inom den närmaste månaden kommer Microsoft Dynamics CRM 2013 ge användarna tillgång till ett nytt mobilt klientprogram på Windows 8 enheter, iPads, iPhone, Windows Phone telefoner och Androidtelefoner. Det innebär att  användarna får kraftfull funktionalitet även i sina mobila enheter, utan separat licensavgift. Användarna kan få saker gjorda på språng, hålla kontakt med sina kunder och kollegor och snabbt få kontakt med ämnesexperter.

Läs mer om de nya funktionerna i Microsoft Dynamics CRM 2013 här.

För mer information, vänligen kontakta

Fredrik Wolbe
Affärsområdeschef Dynamics i Sverige
Tel: 08-563 06 124
E-post: fredrik.wolbe@microsoft.com

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Prinsessan Madeleine kände till otroheten


Nya okända nakenbilder på prinsessan Sofia chockar hovet


Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto


Arkitekturens pärlor - Avsnitt 20


Mercedes nya mål: Bara sälja elbilar från 2030


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Grundläggning på berg


Victorias glädje: tredje barnet på väg!