Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Clas Ohlson väljer Microsoft Dynamics for Retail

0
0

Microsoft Dynamics for Retail utgör en viktig del av Clas Ohlsons nya IT-plattform och ska ge stöd till verksamhetens framtida tillväxt och utveckling. En förstudie påbörjas inom kort för att fastställa tids- och kostnadsramar för implementering.

Clas Ohlson


- Vi ser Microsoft Dynamics for Retail som en viktig grundplattform för fortsatt verksamhetsutveckling inom Clas Ohlson. Valet föll på Microsoft Dynamics for Retail efter en noggrann utvärdering av t ex funktionalitet, teknik och användarvänlighet, säger Magnus Höjman, Varuförsörjningsdirektör på Clas Ohlson.

Clas Ohlson använder programvaror från Microsoft som Office och Biztalk. Dessutom är butikssystemen utvecklade i .NET från Microsoft vilket gör att användarna kommer att känna igen gränssnittet i det nya verksamhetsstödet. Avanade och Microsoft Services kommer att hjälpa Clas Ohlson med förstudie för att fastställa tids- och kostnadsramar för implementering.

- Vi på Avanade ser med tillförsikt fram emot att arbeta tillsammans med Microsoft Services och Clas Ohlson för att införa ett modernt branschanpassat affärssystem som ger Clas Ohlson verktygen att möta de behov och krav som dagens mer välinformerade kunder har, säger Ulf Tillander, Affärsutvecklare Dynamics AX på Avanade.

- Med Dynamics for Retail och ett gemensamt tjänsteåtagande från Microsoft Services och Avanade ser vi fram emot att vara en viktig del i Clas Ohlsons fortsatta utveckling och framgång. Clas Ohlson val visar att Microsofts ekosystem med tjänster och produkter är redo för stora kunder med höga krav, säger Niklas Johnsson, Services Director på Microsoft AB

Kort om Microsoft Dynamics for Retail

Microsofts vision är att ge företag och återförsäljare möjligheten att vara flexibla för att möta konsumenters behov av en komplett shoppingupplevelse. Det gör vi genom att leverera en sömlös och unik lösning för butiksdrift, e-handel, marknadsföring, ekonomi och logistik med mera. Lösningen möjliggör för återförsäljare att få beslutsunderlag, arbeta flexibelt, överträffa kundernas förväntningar och bygga långsiktig lojalitet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Microsoft Services

Niklas Johnsson
Services Director
Tel: +46 (0)734 08 2875

Avanade

Ulf Tillander
Affärsutvecklare Dynamics AX
Tel: +46 (0)76 884 32 97

Clas Ohlson

John Womack
Informations- och IR direktör
Tel: +46 (0)247 44 400

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Danny Saucedos tunga tid efter uppbrottet


Nya okända nakenbilder på prinsessan Sofia chockar hovet


Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto


Arkitekturens pärlor - Avsnitt 20


Mercedes nya mål: Bara sälja elbilar från 2030


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Tiisa leder närvårdare


Så fördelas antalet nyanlända på Skånes kommuner nästa år


Välkommen hem!