Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Slipp Obamatrafiken med fem jobba hemma-tips

0
0

Med anledning av president Obamas Sverigebesök förväntas stora störningar i trafiken. Vi hoppas att alla som kan och har möjlighet att jobba hemma gör det. Här följer fem tips som gör det lättare att jobba hemma.

1. Se till att du har en tydligt avgränsad arbetsplats. Att platsen är lugn och att ingen kan störa dig i onödan. Om du har familj eller barn hemma så är det viktigt att de vet att du jobbar.

2. Förbered ditt arbete på samma sätt som du skulle göra för en vanlig dag på jobbet. Avgränsa din dag och bestäm från början ungefär hur den ska se ut, med pauser och lunch, så att inte privat och jobb flyter ihop.

3. Se till att du har tillgång till alla arbetsdokument du behöver. I många fall går det att koppla upp sig till arbetsplatsens nätverk.

4. Berätta för dina kollegor och din chef att du jobbar hemma. Markera i din kalender att du jobbar hemma så att ingen bokar fysiska möten med dig under dagen.

5. Gör en att-göra-lista på uppgifter som du under senaste tiden på kontoret ”sparat” för att de lämpar sig att göra i lugnare miljö.

Jobba hemma-dagen äger rum varje år på Microsoft Sveriges initiativ. Tanken med Jobba hemma-dagenär att så många människor som möjligt ska prova att jobba flexibelt. Läs mer på hemsidan,


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles