Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft Dynamics förenar affärer och IT - Nyheterna från Convergence 2013 #CONV13

0
0

Idag öppnade Convergence 2013 med en keynote av Microsofts vd för Microsoft Business Solutions Kirill Tatarinov. Med mer än 11 000 deltagare är det här den största sammankomsten i konferensen historia.

Tatarinov pratade om hur marknadsföringen får allt större inflytande över IT beslut och hur företagen kan dra nytta av den utvecklingen. Han höll fram hur affärsfunktioner kan arbeta mer effektivt när de kommer närmare sina motsvarigheter på it-sidan.

Microsofts vision är att ge användarna möjligheten att använda bevakning av sociala medier och analys direkt i samma användarupplevelse. Som en del i det så presenterades ett initiativ för att sömlöst kunna lägga in bevakning av sociala nätverk i Microsoft Dynamics CRM. Projektet har fått fart genom uppköpet av NetBreeze som levererar sociala analyser kombinerat med data mining och textanalys.

Nya applikationer för Microsoft Dynamics AX 2012 hörde också till det som presenterades. De nya applikationerna för utläggshantering, tidsrapprotering och godkännanden kommer att finnas tillgängliga för Windows RT, Windows Phone 8, Android och iOS.

För att uppmuntra utveckling så släpps även dokumentation för det mobila API:et så kunder och partner kan bygga egna mobila applikationer. Dokumentationen finns tillgängligt här: http://msdn.microsoft.com/en-us/dynamics/ax/bb453258.aspx.

Slutligen berättades också en del kring nästa version av Dynamics AX. Nästa release med uppdateringar förväntas komma under den andra hälften av 2013. Därtill kommer nya moblia scenarier till mobiler och pekdatorer. Då kommer även nya funktioner för lager- och transporthantering som ger användarna möjlighet till realtids överblick över deras supply chain.

Följ Convergence via hashtagen #CONV13 eller @MSFTDynamics och @MSFTConvergence.

Pressmeddelandet från Convergence hittar du här: http://www.microsoft.com/dynamics/convergence/neworleans13/News.aspx#Microsoft+Dynamics+Reimagines+and+Unites+the+Worlds+of+Business+and+IT+

Om du vill se öppningspresentationerna själv så finns de att se på eventwebben för Convergence 2013.http://www.microsoft.com/dynamics/convergence.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images