Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft lanserar samarbete med den mobila tv-kanalen Pocket Entertainment

0
0

Lanseringen av Windows 8 följs nu upp av ett samarbete med mobiltv-kanalen Pocket Entertainment. Kanalens första app har världspremiär till Windows 8 och Windows Phone den 1 februari, fyra veckor innan den finns tillgänglig hos övriga aktörer på marknaden. Appen kommer finnas att ladda hem i Windows Store och kommer att välkomna tittarna in i en ny värld av högkvalitativ underhållning.

- Microsoft vill arbeta mer med innovativ marknadsföring och vårt samarbete med Pocket Entertainment är ett perfekt exempel på detta. Med deras app till Windows 8 är det nu möjligt att titta på deras serier i datorn, på surfplattan och i telefonen. Något som känns helt rätt, då vi anser att underhållning är något som ska vara ska vara möjligt att konsumera digitalt, oberoende av plats och tidpunkt, säger Sabina Rasiwala Hägglund, marknadschef på Microsoft.

Pocket Entertainments app är en kostnadsfri mobil tv-app med hög kvalitet och exklusivt innehåll skräddarsytt för smartphones, läsplattor och webben. Här kommer tittarna kunna se tv-serier, dramaproduktioner och dokumentärer i ett format som är anpassat för att man ska kunna titta på sina serier när man har en stund över på bussen, tunnelbanan eller i soffan hemma. Tittaren kan spara sina favoritserier och få en påminnelse så fort ett nytt avsnitt släppts.

I Microsoft har vi en nytänkande, kreativ och modig samarbetspartner. Utvecklingen av serien Blå Linjen tillsammans med dem har varit väldigt lustfyllt och innovativt, precis så som vi tänkt oss att våra samarbeten ska fungera. Tillsammans skapar vi en otroligt underhållande och spännande serie, säger Pocket Entertainments VD Håkan Lindhé.

De som laddar ner appen för Windows 8 får därmed se premiäravsnittet av seriesatsningen Blå Linjen innan det blir tillgängligt för alla andra. Pocket Entertainment producerar serien i nära samarbete med Microsoft, och Microsofts produkter är integrerade som en naturlig del av handlingen.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images