Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft bjöd in till inspirationsträff för kvinnor i IT-branschen

0
0

På onsdagskvällen samlades 170 kvinnor från IT-branschen på Microsofts kontor i Akalla, för ett gemensamt evenemang mellan Microsoft Sverige och Sogetis nätverk winIT (Women Inspiration Network IT).

Media strategen Brit Stakston från JMW Kommunikation var inbjuden att tala vid evenemanget, tillsammans med Microsoft evangelisten, de-bugging specialisten och bloggaren Tess Ferrandez. Gästerna hälsades välkomna av Per Adolfsson, VD för Microsoft Sverige. Hans framträdande följdes av ett inspirerande tal av Eva Fors, Microsofts nyutnämnda affärs och marknadsdirektör.

Temat för kvällen var "Ta plats i sociala medier". Diskussionen omfattade allt från grunderna i de sociala nätverk som vi använder, till hur man tackar nej till att lägga till en affärsbekant på sin privata Facebook på ett snyggt sätt. Det var tydligt att ämnet var något som deltagarna brann för, och kvällen bubblade av spännande interaktioner och erfarenhetsutbyten. Fler bilder ifrån kvällen finns på vår Flickr. 

 

På bilden syns Brit Stakston från JMW Kommunikation, tillsammans med Anna Ström, Malin Dargin och Eva Fors från Microsoft.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Återbruka din fåtölj & soffa! En massa inspiration!


Gitarrlektioner av erfaren gitarrlärare


Krysslösningar nr 23-24


Skarva Kirschstång


Av: Ulrika


Martin Timells stora revansch efter skandalen


Årets största kändisbröllop


Grundläggning på berg


Gjuta plintar – för grund på berg eller på slät mark


Dagiset Ejderdunet är anfallet av fåglar