Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft släpper Fix it för sårbarheten i Internet Explorer

0
0

Under veckan upptäcktes en tidigare okänd sårbarhet i Internet Explorer som visade sig påverka ett fåtal användare. Eftersom det fanns en potentiell risk för att drabba fler användare så har Microsoft nu släppt en Fix it som finns tillgänglig alt ladda ned för alla som använder Internet Explorer. Denna ”fix-it” hjälper till att hindra eventuella attacker mot den upptäckta sårbarheten och en säkerhetsuppdatering som tar bort det grundläggande problemet kommer släppas på fredag.

För att komma till rätta med det potentiella risken för intrång så har Microsoft nu släppt en så kallad Fix it som nu finns nu tillgänglig att ladda ned för alla som använder Internet Explorer. Denna Fix it hjälper till att skydda datorn på en gång efter installationen och du behöver inte starta om datorn efter installationen. 

 Användare som har automatiska säkerhetsuppdateringar från Microsoft behöver inte göra någonting själva för att installera säkerhetsuppdateringen som släpps imorgon, de får uppdateringen automatiskt till sin dator.

Läs mer på Microsofts säkerhetsblogg

 

Nyheten uppdateras efterhand.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images