Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nya traineer på Microsoft

0
0

Vi är både glada och stolta över att välkomna Johanna Fridolfsson, Anne-Marie Liljekvist, Atefeh Sebdani och Erik Werner - som efter en tuff gallring börjar som nya traineer på Microsoft nu i januari.

Johanna FridolfssonJohanna Fridolfsson kliver snart in som Compete Champion med fokus på virtualisering och förinstallerad programvara. Johanna har med sig en civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi från Lunds Tekniska Högskola med inriktning mot systemteknik, affär och innovation. Hon har även arbetat i 1,5 år som applikationskonsult för Unit4 Agresso AB och är fascinerad av att se möjligheterna - vad it kan göra för människor - och hur man kan skapa det allra bästa som gör kunderna nöjda. Johanna har tidigare även bott några månader i Vietnam och har pluggat marknadsföring och innovation i Holland.

Anne-Marie LiljekvistAnne-Marie Liljekvist, som även fick den prestigefyllda utmärkelsen årets it-tjej 2010, blir Technical Solution Professional på vår storkundsavdelning med SharePoint som sitt specialområde. Anne-Marie är utbildad civilingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg med stor passion för kombinationen av it, psykologi och teknik samt gillar att förändra och förnya i vardagen. Hon har även lett en egen kurs på Chalmers (där hon också var aktiv i it-sektionens styrelse), var tidigare involverad i nätverket Datatjejer, har läst psykologi vid Hawaii Pacific University och gjorde nyligen klart sitt ex-jobb i Frankrike.

Atefeh SebdaniAtefeh Sebdani jobbar som Partner Technical Advisor där hon som tekniskt säljstöd kommer att ha en nära relation med framförallt partner men även med kunder inom kategorin små- och medelstora företag. Hennes viktigaste fokusområden är produktivitet och molnet. Atefeh har läst designingenjörsprogrammet på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg samt genomfört ett års språkstudier i Frankrike. Som designingenjör utgör hon den viktiga länken mellan konstruktören och formgivaren - av till exempel en ny applikation eller bilmodell.

Erik WernerErik Werner tar sig an rollen som Technical Account Manager i vår svenska konsultorganisation, där han kommer att koordinera avtalen gentemot våra kunder inom den privata sektorn. Erik har bland annat med sig en examen i industriell ekonomi från Linköpings Universitet med fördjupning inom datateknik, logistik och inköp. Även Erik har studerat ett år i Frankrike och har även tillbringat fyra månader i Schweiz samt genomfört sitt ex-jobb för Ericsson i Kina.

Läs gärna mer om vilka karriärmöjligheter som finns på Microsoft


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images