Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nya traineer på Microsoft

0
0

Vi är både glada och stolta över att välkomna Johanna Fridolfsson, Anne-Marie Liljekvist, Atefeh Sebdani och Erik Werner - som efter en tuff gallring börjar som nya traineer på Microsoft nu i januari.

Johanna FridolfssonJohanna Fridolfsson kliver snart in som Compete Champion med fokus på virtualisering och förinstallerad programvara. Johanna har med sig en civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi från Lunds Tekniska Högskola med inriktning mot systemteknik, affär och innovation. Hon har även arbetat i 1,5 år som applikationskonsult för Unit4 Agresso AB och är fascinerad av att se möjligheterna - vad it kan göra för människor - och hur man kan skapa det allra bästa som gör kunderna nöjda. Johanna har tidigare även bott några månader i Vietnam och har pluggat marknadsföring och innovation i Holland.

Anne-Marie LiljekvistAnne-Marie Liljekvist, som även fick den prestigefyllda utmärkelsen årets it-tjej 2010, blir Technical Solution Professional på vår storkundsavdelning med SharePoint som sitt specialområde. Anne-Marie är utbildad civilingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg med stor passion för kombinationen av it, psykologi och teknik samt gillar att förändra och förnya i vardagen. Hon har även lett en egen kurs på Chalmers (där hon också var aktiv i it-sektionens styrelse), var tidigare involverad i nätverket Datatjejer, har läst psykologi vid Hawaii Pacific University och gjorde nyligen klart sitt ex-jobb i Frankrike.

Atefeh SebdaniAtefeh Sebdani jobbar som Partner Technical Advisor där hon som tekniskt säljstöd kommer att ha en nära relation med framförallt partner men även med kunder inom kategorin små- och medelstora företag. Hennes viktigaste fokusområden är produktivitet och molnet. Atefeh har läst designingenjörsprogrammet på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg samt genomfört ett års språkstudier i Frankrike. Som designingenjör utgör hon den viktiga länken mellan konstruktören och formgivaren - av till exempel en ny applikation eller bilmodell.

Erik WernerErik Werner tar sig an rollen som Technical Account Manager i vår svenska konsultorganisation, där han kommer att koordinera avtalen gentemot våra kunder inom den privata sektorn. Erik har bland annat med sig en examen i industriell ekonomi från Linköpings Universitet med fördjupning inom datateknik, logistik och inköp. Även Erik har studerat ett år i Frankrike och har även tillbringat fyra månader i Schweiz samt genomfört sitt ex-jobb för Ericsson i Kina.

Läs gärna mer om vilka karriärmöjligheter som finns på Microsoft


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Våra vackraste blå färger


Krysslösningar nr 23-24


Skarva Kirschstång


Av: Ulrika


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Studie: Endast drygt hälften av den undersökta narkotikan innehöll det ämne...


Gjuta platta i befintligt carport


Jarno Saarinen får staty i Åbo


Dödsfallsnotiser