Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft CRM nu som molntjänst

0
0

En av Microsofts stora molnlanseringar under året äger rum idag då Steve Ballmer och Kirill Tatarinov presenterar Microsoft Dynamics CRM Online tillsammans med kunder och partner på ett lanseringsevenemang i Redmond. Microsoft Dynamics CRM Online är molnversionen av Dynamics CRM 2011 som lanseras den 28 februari. Med Microsoft CRM som verktyg kan företag bland annat optimera sin försäljning, förbättra kundtjänsten och effektivisera affärsprocesserna. Möjligheten till CRM i molnet gör att företag även slipper drift och tunga investeringar. 

CRM Online kommer i ett bekant användargränssnitt, som liknar Microsoft Office, och kan nås via Outlook och webben och har dessutom stöd för mobila enheter. Priset kommer att vara 288 kronor per användare och månad fram till den 30 juni, och därefter 373 kronor per användare och månad. Det finns dessutom en 30-dagars kostnadsfri utvärderingsversion tillgänglig. 

Välkommen att följa den virtuella lanseringen av CRM Online den 20 januari klockan 18:00 där det bland annat visas en inspelad version av Steve Ballmers presentation, produktdemonstrationer och kundreferenser. Läs mer på Microsofts virtuella pressrum samt vår nya CRM-webb. IT24, Metro Teknik, Verkstadsforum och Computer Sweden har skrivit.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images