Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Inför onsdagen och Ballmers keynote

0
0

WSJ Journalist gör påannonseringCES är en gigantisk mässa. I år räknar man med att närmare 140000 personer kommer att besöka mässan. Förra året använde man 1,4 miljoner kvadratmeter utställningsyta där nästan 40 000 utställare från otaliga företag lanserade 20000 produkter och tjänster. Nästan 300 sessioner hålls av i år och närmare 4500 journalister och andra inom media är där. Andelen bloggare från förra årets 577 lär öka i år.

Vi är två av bloggarna som besöker CES. Vårt arbete ska du självklart hålla koll på vår CES-portal som kommer att innehålla bilder, våra videos och bloggposterna men också realtids-rapporterna via Twitter. Och på Twitter – följ oss på hashtaggen #mssweces.

Förutom det så har också Microsoft ett antal dedikerade bloggare som du kan följa på Facebooksidan och Steve Ballmers Keynote kan du följa live via Facebook eller på pressportalen. Vi kommer självklart vara på keynoten och även visa mer vad som händer både runt Microsoft men också i övriga konsumentsegmentet. Vi kommer så snart som möjligt rapportera från såväl presskonferens som keynote.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images