Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Ignite: Microsoft lanserar nya lösningar till IT-proffs

0
0

Satya Nadella talar på Ignite i Chicago 

På den första Ignite-konferensen någonsin lanserar Microsoft en rad nya tjänster som hjälper IT-proffs att driva den digitala transformationen på sina företag. Det handlar om nästa generation styrverktyg för Windows, Microsoft Office, infrastruktur till hybrida molnlösningar och SQL server.

– Ingen verksamhet kan nå framgång utan att driva innovativ IT och transformeras, sa Satya Nadella, Microsofts vd på invigningen. – Att förse IT-proffs med bra verktyg är en nyckelfaktor i vår tekniska strategi som omfattar Windows 10, Office 365, Azure och annan molnteknik.

inför de 23 000 som var på plats och ytterligare tusentals via videoström, visade Satya Nadella exempel på hur Microsoft drivs av att förse IT-proffs med innovation som kan ge dem framgång. På scen fick han sällskap av José Ángel Sanchez, vd för fotbollsklubben Real Madrid som vunnit 2014 FIFA Club World Cup och FIFA Best Club of the 20th Century. 

– Real Madrid har fantastisk vinnartradition och med Microsoft som partner ska vi segra både på och utanför fotbollsplanen. Microsofts moln och hela bredden av produkter hjälper oss att bli en äkta datadriven organisation för att ge 450 miljoner fans runt jorden personligt och exklusivt innehåll – både före, under och efter match, säger José Ángel Sanchez. 

Idag presenteras nyheter som löser utmaningar och ger möjligheter för IT-proffs.

Personligare lösningar

  • Windows Update for Businessär en ny möjlighet för Windows 10 att se till att enheter är uppdaterade med senaste versionen för säkerhet och funktioner. Windows Store for Business höjer kontrollen ytterligare och ger beslutsfattare på företag möjligheten att köpa pålitlig programvara till team eller hela företag.

  • System Center Configuration Manager kommer idag som technical preview. Den ger IT-proffs utökade möjligheter att hantera Windows 10 och är integrerar till Windows Update for Business. Under nästa vecka kommer också nya servicepack för kunder som har Configuration Manager 2012 och 2012 R2 liksom support för Windows 10 i Intune.

Produktivitet

  • Office 2016 kommer i en allmän public preview idag där flera kan arbeta i samma program i samma dokument.

  • Skype for Business Broadcasting som introduceras idag gör det möjligt att sända möten till upp till 10 000 människor. Den använder Azure Media Services för att skicka ljud, bild och presentationer. Den är kopplad till Bing för att mäta känslor och till Yammer för att chattamed publiken.

  • Office Delve organisationsanalys visades idag med Office Graph som ger ännu större möjligheter att få fram organisatoriska insikter till personer och team utifrån data i Office 365.

  • Sharepoint Server 2016 och Exchange Server 2016 demonstrerades och kommer i preview senare i år.

  • Microsoft Azure Stack är nästa generation hybridmoln som visades idag och kommer i sommar med funktioner som ger central kontroll och överblick över distribuerade applikationer och tjänster. En ny preview av Windows Server 2016 finns tillgänglig idag med bland annat Nano Server. Med  Microsoft Operations Management Suite kan molntjänster från olika leverantörer som Amazon Web Services, Linux, Windows Server, VMware, OpenStack och självklart Azure styras från samma ställe.

  • SQL Server 2016 kommer i preview till sommaren med banbrytande kapacitet för affärskritiska applikationer.

  • Microsoft Advanced Threat Analytics är en ny produkt baserad på köpet av Aorato och finns nu som preview. Den använder machine learning för att tillhandahålla tydlig information för välgrundade beslut.

  • Office 365 förbättras inom transparens och kontroll. Kunder kan se och ta kontroll över data som finns i Office 365. Det inkluderar Customer Lockbox som kräver att kunder godkänner att Microsoft hanterar deras data innan det händer.

Mer information om nyheterna finns på Microsoft News Center

Bloggar med mer information om nyheterna:

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images