Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Jobba hemma-dagen 5 maj: Live-sänt webbinarium med Kory Kogon

0
0

Vill du få mer gjort och bli mer produktiv när du jobbar? På Jobba hemma-dagen den 5 maj kl. 14.15 - 14.45 sänder Microsoft ett live-sänt webbinarium med Kory Kogon, expert på personlig produktivitet på FranklinCovey.

Att jobba mer flexibelt skapar såväl möjligheter som en del utmaningar. Att kunna jobba när och var som helst ger en rad fördelar för den som har möjligheten. Men det ställer också ökade krav både på chefer och medarbetare att medvetet besluta hur de använder sin tid för att bidra till organisationens mål.

Det kräver också aktiva val för att behålla uppmärksamheten på det allra viktigaste och inte bli avbruten av distraktioner. Och inte minst att lyckas hålla energinivån uppe när gränsen mellan arbete och fritid suddas ut.

Kory Kogan är global chef för FranklinCoveys produktivitetsprogram – och författaren till boken ”The 5 Choices for Extraordinary Productivity”, som gick upp på Wall Street Journals bästsäljarlista när den släpptes i USA för några veckor sedan.

I sitt webbinarium kommer Kory Kogan dela med sig av sina bästa tips för hur du kan bli mer produktiv – oavsett om du jobbar på kontoret eller hemma.

Ta chansen att ta del av Korys erfarenheter genom att se hennes webbinarium live den 5 maj klockan 14.15 - 14.45 på www.detnyaarbetslivet.se/jobba-hemma-dagen

Webbinariet startar kl. 14.15 och är på engelska.

Hitta andra aktiviteter som händer under Jobba hemma-dagen på www.jobba-hemma.se


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images