Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft bjuder in till inspirationsföreläsning med en av världens främsta experter inom personlig effektivitet

0
0


Den 6 maj bjuder Microsoft in till en inspirationsföreläsning med en av världens främsta experter inom personlig effektivitet, Kory Kogon.

Kory är global chef för FranklinCoveys produktivitetsprogram – och författaren till boken ”The 5 Choices for Extraordinary Productivity”, som direkt gick upp på Wall Street Journals bästsäljarlista när den släpptes för några veckor sedan.

Agenda:

08.00–09.00 Frukostmingel

09.00–10.30 Inspirationsföreläsning med Kory Kogon (på engelska)

10.30–11.00 Eftermingel för dig som vill veta mer om hur du kan öka produktiviteten i din egen organisation.

Det finns också möjlighet att ta en rundtur i Microsofts aktivitetsbaserade lokaler.

Under seminariet kommer Kory Kogon att ge dig svaren på hur du kan ta ytterligare ett kliv i arbetet med att skapa Det Nya Arbetslivet i din organisation. 

Det Nya Arbetslivet

Att jobba mer flexibelt skapar såväl möjligheter som en del utmaningar. Att kunna jobba när och var som helst ger en rad fördelar för den som har möjligheten. Men det ställer också ökade krav både på chefer och medarbetare att medvetet besluta hur de använder sin tid för att bidra till organisationens mål. Det kräver också aktiva val för att behålla uppmärksamheten på det allra viktigaste och inte kollras bort av distraktioner. Och inte minst att lyckas hålla energinivån uppe när gränsen mellan arbete och fritid suddas ut.

Ta chansen att ta del av Korys erfarenheter. Vi på Microsoft berättar också om hur vi har använt utbildningsprogrammet De 5 Valen för att skapa motivation, prestation och välmående i organisationen.

Anmäl dig här.

Evenemanget är kostnadsfritt och sker hos Microsoft, Finlandsgatan 36 i Kista, Tunnelbana: Akalla. Vid eventuella frågor, kontakta Heléne Lidström på Microsoft

Läs mer om Det Nya Arbetslivet eller besök Microsoft.com/Sverige


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images