Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Mer produktivitet i Microsoft Dynamics

0
0

Som en del i Microsofts transformation till en värld med fokus på ”mobilt först - molnet först” presenterar Microsoft idag nya versioner av Microsoft Dynamics CRM och Dynamics AX.

”En fördel med mobilt först - molnet först är kontinuerlig innovation. Genom att ideligen kunna leverera förbättringar och nya lösningar skapar vi de bästa verktygen för våra kunder, säger Kirill Tatarinov. Därför går vi helhjärtat in i detta nya sätt att jobba, med hög takt på uppdateringar av affärslösningar inom Dynamics och nya förbättringar som släpps var sjätte månad. Det här är vad kunderna förväntar sig av oss numera, och det är vad vi kommer att leverera,” säger Kirill Tatarinov, vice president Business Solutions på Microsoft Corp.

De nya versionerna omfattar:

• Microsoft Dynamics CRM 2015 och Microsoft Dynamics Marketing 2015 som innebär betydande förbättringar av samarbetsfunktioner och produktivitet för försäljning, service och marknadsföring.

• Microsoft Dynamics AX kommer ge företag möjligheten att kombinera fördelarna med Dynamics AX och Azure i en helhetslösning som gör både tekniska och affärsdrivande användare mer produktiva.

Mer om Dynamics CRM 2015 kommer från Bob Stutz, vice president CRM Microsoft Corp, på Microsoft Dynamics Community blogs

Mer om Dynamics AXMicrosoft Dynamics AX blogs.

Följ också @MSFTDynamics på Twitter.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images