Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft lanserar flexibla #mittkontor

0
0

Idag i samband med SIME lanserar Microsoft #mittkontor. En kampanj för att lyfta fram och visa de flexibla möjligheterna som Surface Pro 3 ger. Kampanjen består av en film och en karttjänst som gör det lättare att hitta och dela inspirerande platser för att jobba, skapa eller bara vara. 

Kampanjen #mittkontor sätter flexibla arbetsmöjligheter i centrum. Surface Pro 3 är ett exempel på hur Microsoft förenklar mobilt arbete och hur företaget fortsätter sin förändring både globalt och lokalt.

Med rätt teknik kan du jobba vart du vill. Och världen är full av spännande arbetsplatser. Det kan vara för möten, inspiration, lite spontant mingel eller en stunds stilla eftertanke. Vi ville samla dessa på en plats. Därför lanserar vi #mittkontor säger Karin Zingmark, marknadschef på Microsoft.

#mittkontor är en lokal kampanj, framtagen tillsammans med JMW, och består av en film och en karttjänst. I filmen visar cirkusartisten Manda Rydman prov på flexibilitet och mobilitet i det oväntade – möjligheten att skapa där man är.

(Please visit the site to view this video)

Karttjänsten, som är navet för kampanjen, ska inspirera och hjälpa nyfikna människor att hitta nya platser att jobba, skapa eller bara vara på. I tjänsten kan användaren enkelt filtrera på platser som tillgodoser just hens behov. Det kan handla om vart det finns Wi-Fi, det är skönt att sitta och där hunden får följa med. Samtidigt är det enkelt att registrera en egen plats man vill tipsa om.

Med #mittkontor vill vi fortsätta bjuda in, inspirera och skapa förutsättningar för kreativitet och skapande. Jag hoppas att fler ser nyttan i det och är med och bidrar fortsätter Karin Zingmark, marknadschef på Microsoft.

Läs mer på microsoft.se/mittkontor


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images