Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft och Dropbox i strategiskt partnerskap

0
0

Microsoft och Dropbox tillkännager ett strategiskt partnerskap för att människor ska kunna jobba mer effektivt. Företagen kommer tillsammans jobba för att integrera sina tjänster för att det ska bli lätt att samarbeta i både Dropbox- och Microsoft Office-appar på telefoner, surfplattor och på internet. Partnerskapet gör att människor kan samarbeta i Word-dokument, Excel-ark och Powerpoint-presentationer på jobbet, hemma och i skolan.
 
– I vår värld med mobile-first och cloud-first behöver människor enklare sätt att skapa, dela och samarbeta i dokument oavsett vilka apparater eller plattformar de använder sig av, säger Microsofts vd Satya Nadella. – Tillsammans kan vi, Microsoft och Dropbox, ge våra gemensamma kunder verktyg som sätter dem själva i centrum av sina liv och sitt arbete.  

Tack vare den här överenskommelsen kommer användare av Dropbox och Office kunna:

  • Komma åt sina filer på Dropbox fortare från Office-appar
  • Redigera Office-filer direkt från Dropbox och få dem synkroniserade på alla enheter
  • Dela nya eller redigerade filer från Office med Dropbox enkla delningsfunktion

Funktionerna kommer finnas med i nästa uppdatering av Office-apparna på iOS och Android, under de kommande veckorna. Integrationen på webben mellan Dropbox webbsida och Office Online kommer bli tillgänglig under första halvan av 2015. Dropbox kommer också göra sin app tillgänglig för Windows-telefoner och surfplattor.

Företagen kommer arbeta tillsammans och tillsätta resurser för att bygga intuitiva kopplingar mellan apparna och tjänsterna.

Mer information i pressrelease från USA.

För mer information kontakta
Niklas Danell
08-752 3240
Niklas.Danell@microsoft.com


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images