Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Ny Dynamics-chef på Microsoft Sverige

0
0

I maj börjar Mariette Larsson sitt nya jobb som Dynamics-chef på Microsoft Sverige. Mariette kommer närmast från Unit4 Agresso, där hon under 14 år har bidragit till utvecklingen av ERP marknaden i Sverige.

Mariette har under många år jobbat i ledande befattningar inom ekonomi, administration och IT. De senaste 14 åren har hon jobbat i företagsledningen på UNIT4 Agresso i Sverige som försäljningschef och affärsområdeschef.

”Det känns otroligt spännande att få ta med mig mina erfarenheter av ERP-utveckling till Microsoft. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla marknaden med Microsofts breda ERP- och CRM erbjudande” säger Mariette Larsson.

Den senaste tiden har Mariette jobbat som affärsutvecklingschef där hon bland annat haft ansvar för etablering av återförsäljar- och konsultpartners för Unit4 Agressos ERP system i Finland.

”Med kundfokus och affärsdriv har Mariette varit framgångsrik i att bygga kund-och partnerrelationer under många år. Det passar perfekt in i vår laguppställning på Microsoft” säger Jonas Alstermark, Director, Small and Midmarket Solutions and Partners. 

För mer information kontakta

Jonas Alstermark
Director, Small and Midmarket Solutions and Partners.  
E-post: Jonas.alstermark@microsoft.com
Telefon: 073-408 29 00

Mariette Larsson
E-post: mariette.larsson@outlook.com
Telefon: 0708-47 61 35


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images