Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nu är OneNote gratis och tillgängligt överallt

0
0

Idag kan vi med glädje meddela att OneNote är tillgängligt för alla och att det är gratis. Det innebär att du från och med idag kan ladda hem och använda OneNote kostnadsfritt oavsett vilken enhet du använder. OneNote finns nu tillgängligt på Windows-datorer, surfplattor med Windows 8, Windows Phone, Mac-datorer, iPad, iPhone och Android.

OneNote är en digital anteckningsbok, eller ett digitalt minne, där du enkelt samlar tankar, anteckningar, inspiration, hemsidor, bilder och videoklipp. Surfa in på OneNote.com för att läsa mer om tjänsten eller komma igång direkt.

- OneNote är en populär och uppskattad tjänst, vilket också märkts på det stora trycket från Mac-användare som vill att vi ska lansera tjänsten för Mac. Det känns fantastiskt att vi idag kan erbjuda OneNote kostnadsfritt till alla användare, oavsett enhet och operativsystem, säger Helena Fuchs, Produktmarknadschef Office

OneNote har från och med idag också ett molnbaserat API som öppnar upp för applikationer, från andra Microsoft-tjänster såväl som tjänster från tredjepart. Det finns redan flera smarta funktioner använda, som till exempel:

  • OneNote Clipper: Med ett enkelt klick fångar du en bild av hemsidan som du besöker. Hemsidan hittar du sedan i dina Quick Notes. OneNote Clipper fungerar i senaste versionerna av Internet Explorer, Chrome, Firefox och Safari.
  • Skicka mail till din OneNote: Skicka ett mail eller vidarebefordra ett mail till me@onenote.com så sparas det bland dina Quick Notes.
  • Office Lens: Med Office Lens skickas dina kort direkt till Quick Notes. Perfekt för att fotografera en PowerPoint-slide, ett dokument eller ett visitkort.

I Office 365 ingår en premiumversion av OneNote som innehåller ytterligare funktioner, som till exempel versionshistorik för dina OneNote-sidor.

Läs gärna mer om applikationer till OneNote och hitta fler här

Läs mer på Office-bloggen för mer information

För mer information kontakta

Helena Fuchs
Produktmarknadschef Office
helena.fuchs@microsoft.com


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles