Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Power BI lanseras till Office 365

0
0

Idag lanseras Power BI till Office 365. Power BIär ett molnbaserat verktyg som gör det enkelt att analysera och visualisera information och data. Tjänsten integreras med Excel samt Office 365 och gör det möjligt att med några knapptryck skapa avancerade analyser och imponerande grafer som ger beslutsfattare möjligheten till bättre beslutsunderlag.

– Power BI består av en rad nya funktioner till Excel och Office 365 som ökar värdet och ger ett kraftfullt verktyg som kommer slå marknaden med häpnad. Vi fortsätter skapa värde för användarna genom att göra det enklare att skapa kalkyler, rapporter, analyser och visualisera data säger Tommy Flink, Marknadsansvarig Beslutsstöd

Power BI gör Excel mer kraftfullt med en rad funktioner som gör det enklare för användare att samarbeta i realtid vilket effektiviserar arbetet. Power BI ger sökfunktioner som inkluderar både interna och externa källor samtidigt som du enkelt kan komma åt interaktiva rapporter oavsett enhet och plats.

I juli 2013 visades Power BI upp för första gången och användare världen över har testat tjänsten sedan dess. Många har delat sina åsikter och kommit med förslag till förbättringar vilket vi är tacksamma för. Med start idag, kan över en miljard användare få tillgång till tjänsten.

I Sverige är Acando, Business Vision Sigma, Knowit, Solver och Stratiteq lanseringspartner.

Vill du veta vad Power BI kan göra för dig? Kontakta Tommy Flink

Läs mer om Power BI


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Prinsessan Madeleine kände till otroheten


Nya okända nakenbilder på prinsessan Sofia chockar hovet


Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto


Arkitekturens pärlor - Avsnitt 20


Mercedes nya mål: Bara sälja elbilar från 2030


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Grundläggning på berg


Victorias glädje: tredje barnet på väg!