Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Lansering av Visual Studio 2013 och Visual Studio Online

0
0

 Idag lanserar Microsoft nya Visual Studio 2013 och. NET 4.5.1, och det är även debuten för en ny uppsättning utvecklartjänster som kallas Visual Studio Online.

Som en del av Microsofts Cloud OS strategi kommer Visual Studio Online in med en uppsättning av molnbaserade tjänster som körs på Microsoft Azure. Visual Studio Online är ett komplement till Visual Studios verktygslåda, som gör det möjligt för utvecklare att snabbt skapa, driftsätta och hantera program.

-          Med kombinationen Visual Studio 2013, Windows Azure och MSDN levererar Microsoft en oöverträffad molnplattform med värdefulla verktyg för utvecklare, säger Microsofts talesperson Åsa Nygren.

Lanseringen sker vid ett event i New York som kan följas, nu eller vid senare tillfälle, via denna live-stream. I Sverige följs livestreamingen med spänning på konserthuset Musikaliska i Stockholm, samt även på
Star Republic i Göteborg, där hundratals medlemmar från den svenska utvecklargruppen SweNug samlats för att uppleva och diskutera nya Visual Studio.

Fler detaljer om nya Visual Studio finns i den senaste bloggposten av Soma Segar, vice president på Microsofts utvecklardivision. Den senaste versionen kan laddas ner på Visual Studio 2013 Download page.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Krysslösningar nr 39


Helena Lindhult och Magnus Karlsson har blivit föräldrar.


Jan Tony Engström


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Kunskap på djupet


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


Påsktapas


Båsk utsedd till årets polis


DaddyFitness.. Kampen och pappalivet..

Latest Images