Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Surface 2 slår högt ställda förväntningar

0
0

En knapp månad efter försäljningsstarten av Surface 2 i Sverige konstaterar Microsoft och Siba att intresset för surfplattan slår företagens alla förväntningar.

- Det är mycket glädjande att se att försäljningen av Surface 2 överträffat våra förväntningar. Att Microsoft med sina unika Surface 2-produkter på allvar tar upp kampen om de krävande målgrupper som bland annat efterfrågar en topputrustad dator med samma formfaktor som en surfplatta är intressant för branschen, säger Marina Davarinou, marknadschef på SIBASurface 2 lanserades i Sverige den 22 oktober och finns tillgänglig i två storlekar, 32 GB och 64 GB lagringsutrymme. Förutom hos Siba kan konsumenter köpa Surface 2 hos Elgiganten, MediaMarkt och Telenor. Microsoft arbetar intensivt för att säkerställa tillgången av Surface 2 så att kunder inte möts av tomma hål i butikshyllorna. För företagskunder finns Surface 2 tillgänglig hos Atea och Dustin.

Jag är inte förvånad över att intresset för Surface 2 är stort. Surface 2 är en unik surfplatta som har funktioner som ingen av våra konkurrenter kan erbjuda. Bland annat finns Office 2013 RT installerat vilket gör att du kan jobba i Excel, Word, PowerPoint, Outlook och OneNote direkt i din surfplatta, säger Roger Westerlund, kategorichef för Surface på Microsoft

Rekommenderade försäljningspriser
32 GB – 3 895 SEK
64 GB – 4 795 SEK

På Surface-bloggen kan du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om Surface

Bildmaterial hittar du här


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images