Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Internet Explorer 11 till Windows 7

0
0

Med start idag finns Internet Explorer 11 tillgängligt för alla Windows 7-användare. IE11 bygger vidare på utvecklingen i IE10 där en snabb och säker surfupplevelse med stöd för de senaste webstandarderna är utgångspunkten. Har du aktiverat Automatic Updates i Windows Update för Windows 7 kommer din webbläsare automatiskt uppdateras till IE11 under de kommande veckorna.

Det är glädjande att den överlägset bästa webbläsaren för Windows-användare nu finns tillgänglig till Windows 7. Med Internet Explorer 11 är det snyggt, enkelt och snabbt att surfa webben samtidigt som det är säkert, säger Eva-Mia Westergren, produktmarknadschef för Windows och Internet Explorer på Microsoft


 
Internet Explorer 11 kör javascript snabbare än konkurrenterna och tillsammans med stödet för hårdvaruacceleration blir därför din surfupplevelse snabb och smidig. Med säkerhetsfunktioner som SmartScreen, InPrivate Browsing och Tracking protection är du och din personliga information skyddad under tiden som du surfar.

Vill du uppleva den fulla potentialen i Internet Explorer 11 kan du besöka den fullt interaktiva sajten Everest: Rivers of Ice eller spela det banbrytande spelet Contre Jour direkt i webbläsaren.

Läs IE bloggen för att hålla dig uppdaterad med det senaste om Internet Explorer


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images