Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Kvalitetsmässan: Microsoft och Stratsys fördjupar samarbetet

0
0

Under Kvalitetsmässan, Nordens ledande konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling, kommer Stratsys att ställa ut sina lösningar tillsammans med andra Microsoftpartners i Microsoft Partner Village. Samarbetet skall göra det enklare för kunderna att få ut ännu mer nytta av sina investeringar i Stratsys och Microsoft. Stratsys, som är en marknadsledande plattform för verksamhetsstyrning, rapportering och planering, är i grunden utvecklad på Microsoft teknik. Nu integreras tekniken ytterligare. 

Under Kvalitetsmässan, som går av stapeln 19 – 21 november på Svenska Mässan i Göteborg, ställer de båda företagen tillsammans ut sina lösningar i Microsoft Partner Village.

"Stratsys planerings- och uppföljningsverktyg effektiviserar svensk offentlig sektor till världsklass. Vår gemensamma satsning under Kvalitetsmässan är ett steg på vägen i vårt fortsatta samarbete för att ge våra kunder ännu mer" säger Crister Molander, ansvarig för affärsutveckling mot offentlig förvaltning på Microsoft Sverige.

"Som ett led i vårt fördjupade samarbete ställer vi tillsammans ut i Microsoft Partner Village på Kvalitetsmässan nästa månad. Här kommer det finnas möjligheter att se hur väl våra produkter är integrerade med varandra och vilka fördelar detta ger våra kunder, säger Henrik Lepasoon, VD för Stratsys.

Över 70 % av alla organisationer använder idag Microsoft SharePoint för att hantera information samt förbättra samarbete och effektivisera arbetsflöden. Under mässan kommer Stratsys och Microsoft att tillsammans visa hur Stratsys är integrerat med SharePoint.

SharePoint-plattformen täcker många olika områden, exempelvis projektstyrning, samarbetsrum, intranätportal och fillagring. Stratsys har tagit fram färdiga applikationer som fungerar tillsammans med SharePoint och då ger ett kraftfullt stöd för användaren i ett och samma gränssnitt.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Lotta Lundgren går vidare utan Erik Haag


Ingehild Lundgren


Fråga doktorn - Avsnitt 11


Tusentals besökare väntas till loppis


Krysslösningar nr 38


Elin och Charles Lindleys stiftelse för behövande


Lia Boysen störtförälskad i känd fotograf


Grundläggning på berg


Sångare blev röstläkare


Kondition i paddocken


Martin Timells stora revansch efter skandalen


Gjuta platta på mark tillbyggnad mot befintligt hus med torpargrund


Eslövs AI lever farligt i superettan


Skolorna som skolkat från Matematiklyftet


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Hur gjuter du en poolgrund


Kedjehus på 121 kvadratmeter från 1972 sålt i Skurup


Snart dags för strömmingsmarknad i Åbo


Dödsfallsnotiser