Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Surface 2 och Surface Pro 2 till Sverige 22 oktober

0
0

Den 22 oktober släpper Microsoft Surface 2 och Surface Pro 2 i Sverige. Enheterna kommer att finnas tillgängliga för konsumenter hos Elgiganten, MediaMarkt, Siba och Telenor samt i Microsoft Store. Företagskunder kommer att kunna köpa enheterna hos Atea och Dustin.

Det är med glädje jag kan berätta att vi stärker vårt utbud på marknaden genom att släppa Surface 2 och Surface Pro 2. Enheterna är unika på marknaden och användarna kan förvänta sig en snabbare och personligare upplevelse av sin Surface, säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface på Microsoft 

Surface 2 och Surface Pro 2 är de senaste tillskotten till Surface-familjen. Enheterna kommer att levereras med Windows RT 8.1 (Surface 2) respektive Windows 8.1 Pro (Surface Pro 2). Med Windows 8.1 finns ökade möjligheter att individanpassa din upplevelse, bättre sökfunktioner och förbättrade molntjänster.


 
När du köper Surface 2 eller Surface Pro 2 får du tillgång till 200 GB lagringsutrymme på SkyDrive i två år utan extra kostnad och tillgång till Skype WiFi genom deras drygt 2 miljoner hot spots runt om i världen. När du köper Surface 2 får du dessutom tillgång till Microsoft Office 2013 RT med Outlook RT.

Även tillbehören i Surface-familjen får tillökning. Både touch cover och type cover kommer i uppgraderade versioner där bakgrundsbelysta tangenter är en ny funktion. Det kommer även att lanseras en laddare anpassad för att ladda din Surface i bilen samt en dockningsstation för Surface Pro 2. Självklart kommer även den första generationens tillbehör att fungera även med Surface 2 och Surface Pro 2.

Rekommenderat försäljningspris Surface 2
32 GB – 3 895 SEK
64 GB – 4 795 SEK

Rekommenderat försäljningspris Surface Pro 2
64 GB – 7 895 SEK
128 GB – 8 795 SEK
256 GB – 11 495 SEK
512 GB – 15 995 SEK

Läs mer på Surface-bloggen och i pressmeddelandet

För mer information kontakta
Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface på Microsoft
073-408 32 85
thomas.floberg@microsoft.com


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Helena Lindhult och Magnus Karlsson har blivit föräldrar.


RT-AX92U problem


Krysslösningar nr 39


Michael Azizi


Renée Nyberg om svåra misshandeln


Kunskap på djupet


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


Påsktapas


Båsk utsedd till årets polis


DaddyFitness.. Kampen och pappalivet..

Latest Images