Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft och Jens Lapidus förklarar Det nya arbetslivet

0
0

Microsoft expanderar nu webbplatsen för Det nya arbetslivet. Sajten tar ett helhetsgrepp kring hur tekniska prylar och tjänster kan göra vårt livspussel enklare att lägga. Att arbeta oberoende av plats, tidpunkt eller pryl är det som Microsoft kallar för et nya arbetslivet. Som en central del på sajten finns filmer där Jens Lapidus på ett roligt och ironiskt sätt visar hur han använder tjänster och prylar från Microsoft i sitt eget livspussel. I en ny film visar Jens hur teknik från Microsoft kan göra det moderna livet lättare att leva.

Microsoft har samarbetat med Jens Lapidus sedan i början av december. En del av samarbetet består av filmer där Jens med hjälp av en stor dos ironi visar hur han använder Microsofts produkter och tjänster både i sitt arbete och i sin vardag.

- På den nygamla sidan för Det nya arbetslivet visar vi hur tekniska prylar och tjänster förenklar både vårt arbetsliv och vår fritid. För många finns en utmaning med att få arbetsliv och fritid att fungera bra tillsammans. Jens Lapidus använder Microsofts lösningar i sin vardag och är därför en trovärdig ambassadör för Det nya arbetslivet, säger Fredrik Wallner, konsumentmarknadschef på Microsoft.

Idag använder människor ofta samma teknik och samma lösningar för att umgås som för att arbeta. Med den senaste tekniken blir arbetet och fritiden mer mobil och arbetet behöver inte längre ara en plats du går till, utan snarare något som du gör. Detta är något som Microsoft kallar Det nya arbetslivet.

Den nya webbplatsen berättar mer om Det nya arbetslivet och visar hur Microsofts produkter och tjänster fungerar tillsammans för att förenkla människors vardag. För att återspegla detta är hemsidan byggd med responsiv design, vilket innebär att sidan anpassar upplevelsen för att fungera bra oavsett om du surfar in från en telefon, platta eller dator.

Här kan du se den senaste filmen med Jens Lapidus.

Här kan du läsa mer om Microsofts syn på Det nya arbetslivet.

För mer information kontakta:
Fredrik Wallner, Konsumentmarknadschef
fredrik.wallner@microsoft.com
073-408 56 52

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images