Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Specialerbjudande på Surface RT till skola och universitet

0
0

Idag lanserar Microsoft ett kraftigt reducerat pris på Surface RT, som innebär att utbildningsinstitutioner betalar mindre än halva priset för pekplattan fram till den 31 augusti.

Surface RT ger elever och lärare tillgång till kraftfulla verktyg som Microsoft Office Home & Student 2013. Microsoft Office är den mest använda programvaran i skolor, och även hos de företag som är de ungas framtida arbetsgivare. Microsoft Office öppnar dessutom dörren till de tusentals utbildningsappar som finns i Windows Store. Redan idag kan elever, lärare och studenter hitta många av sina favoriter och allt fler svenskproducerade appar utvecklas under sommaren 2013.

Microsoft investerar i utbildningssektorn för att stödja skolor och universitet, lärare och studenter att uppnå sin fulla potential. Det gör vi bland annat genom att erbjuda progamvara, hårdvara och tjänster till priser som är överkomliga för utbildningsorganisationer.

Med Surface RT kan skolor och universitet få tillgång till moderna verktyg som gör det möjligt för dagens unga att utveckla de framtidskompetenser de behöver för att bli framgångsrika i studier och kommande arbetsliv.  

Med Surface RT kompletteras pekskärmen med mus och tangentbord, USB och HD-video stöd för utskrift och presentationer, en bländande 10.6 "ClearType HD-skärm för läroböcker och videoutbildning, batteritid som räcker hela dagen, möjlighet att visa två appar sida vid sida, och stöd för flera användare.

”Surface RT är helt enkelt ett utmärkt val för utbildningssektorn – hela vägen från förskola till skola och universitet” säger Joke Palmkvist, ansvarig för utbildning på Microsoft Sverige. 

Priser

  • Surface RT (32GB) – 1434 SEK exkl. moms  (Rekommenderat pris 4495 SEK inkl. moms)
  • Surface RT (32GB) med Touch Keyboard Cover – 1790 SEK exkl. moms  (Rekommenderat pris 5295 SEKinkl. moms)
  • Surface RT (32GB) och ett Type Keyboard Cover – 2076 SEK exkl. moms (Rekommenderat pris 5654 SEK inkl. moms)

Vill du veta mer? Hör av dig till Joke Palmkvist på +46 8 752 29 54 eller joke.palmkvist@microsoft.com

För ytterligare information se den internationella bloggposten på Microsoft in Education.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images