Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft lanserar nya Office 365 för privatanvändare

0
0

Idag lanserar Microsoft en helt ny version av Office för privatanvändare. Office 365 Home Premium, är det nya Office som en tjänst som fungerar både för PC, Mac eller pekdator.

Nya Office 365 Home Premium skapar nya användningsområden för exempelvis familjer då prenumerationen ger användarna möjlighet att installera Office på upp till fem olika enheter vilket inkluderar både pekdatorer med Windows och PC- samt Macdatorer. Prenumerationen ger dessutom 20 GB extra lagringsutrymme i SkyDrive och 60 Skype-minuter som kan användas till att ringa telefonsamtal.

Office 365 Home Premium finns tillgängligt att köpa idag och kostar ca. 899 kr. per år vilket motsvarar 75 kr. per månad.

I samband med lanseringen så meddelade Microsoft att lanseringen samtidigt innebär ett avsteg från den tidigare treårscykeln för lansering av nya funktioner. Framöver så kommer nya funktioner levereras direkt till dem som prenumererar på tjänsten.  

Om Office 365 Home Premium

  • Den senaste och mest kompletta uppsättningen av Office-applikationerna: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access
  • En licens till hela hushållet som kan använda Office på upp till fem olika enheter inklusive pekdatorer med Windows, PC- och Macdatorer och får Office on Demand från vilken som helst PC med internetuppkoppling.
  • 20 GB extra lagringsutrymme i molnet med SkyDrive, vilket är nästan tre gånger det lagringsutrymme som kommer med gratisversionen av SkyDrive.
  • 60 gratis Skype-minuter per månad som kan användas till att ringa mobiltelefoner, fasta telefoner över hela världen.
  • Framtida uppgraderingar som ger användarna de senaste versionerna av Office-applikationerna.
  • Office 365 Home Premium blir tillgängligt på 162 marknader på 21 språk:

Läs mer om nyheterna med Office 365 Home Premium i Microsofts internationella pressrum.

Missa inte Steve Ballmers blogginlägg från idag där han skriver om nya Office!


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles