Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

SIBA börjar sälja Microsoft Surface RT på alla hjärtans dag

0
0

SIBA gick tidigare idag ut med ett pressmeddelande om att Microsoft Surface RT kommer finnas tillgängligt att köpa på samtliga butiker i Sverige samt på http://siba.se/ den 14 februari. Fabian Bengtsson, VD på SIBA säger:

– Vårt goda samarbete med Microsoft sträcker sig decennier tillbaka i tiden och det är fint att se att vår relation bara växer sig starkare med åren. SIBA:s 62-åriga historia visar många framgångsrika lanseringar med Microsoft och det kändes naturligt att föra traditionen vidare med en så spännande produktlansering som Surface Windows RT är.

Thomas Floberg, som är affärsområdesansvarig för Windows i Sverige ställer sig också positiv till samarbetet:

– Vi har lanserat många produkter tillsammans med SIBA genom åren men mitt hjärta klappar lite extra för just denna lansering, då Surface är en perfekt produkt som reflekterar var Microsoft befinner sig någonstans just nu. Surface skiljer sig från mängden genom en fantastisk design och ger prisvärdhet och prestanda. Med appar från Windows Store, ständig uppkoppling till molnet via SkyDrive, HD-video, Xbox Music, spel och produktiviteten med Office Hem och Student 2013 RT, kan man lugnt påstå att Surface Windows RT hjälper användaren att kombinera jobb och fritid.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles