Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Manifest för Jobba hemma-dagen 2013

0
0

 Det är dags för en ny syn på arbete.

I generationer har vi gått till våra arbeten. Till fälten, till fabrikerna, till kontoren. Hemma är hemma och jobbet är jobbet - det är så djupt rotat att det nästan känns förbjudet att säga ”jag jobbar hemifrån i morgon”.

Givetvis kan inte alla jobba var de vill. Men vi är många vars liv skulle bli lite enklare med en ny syn på arbetslivet. Med ny teknik kan fler och fler kan ta med sig sitt jobb. Vi kan samarbeta på distans. Vi behöver inte missa dagislämningen för att hinna till mötet. Eller sitta i avgasstinna bilköer morgon efter morgon.

Den 6 februari är det Jobba hemma-dagen. Vi som stöder den är företag som vill förändra synen på arbete - från en plats man går till, till något man gör. Vi ser det som vårt ansvar att gå i bräschen för en kultur där medarbetare är medmänniskor, där vi värdesätter prestation framför närvaro. Där vi erbjuder teknik som gör att vi kan arbeta när, var och hur vi vill. Så att människor får mer tid och naturen lite andrum.

Gör som vi, stäng ned kontoret den 6 februari och låt era medarbetare jobba hemifrån. Inte för att de måste. Utan för att de kan. Och för att de får. 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images