Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nya SharePoint 2012 banar väg för det sociala företaget med Yammer

0
0

Idag startade SharePoint Conference 2012 i Las Vegas. SharePoint som har blivit till en av Microsofts mest populära affärsprodukter står nu för en justerad intäkt om 2 miljarder amerikanska dollar per år.

Socialt, en del av det nya arbetslivet

Förutom nya funktioner i nya SharePoint 2013 och nya integrerade appar för Windows 8 och Windows Phone så presenterades också Microsofts sin vision om det sociala företaget där arbetet lånar drag av hur vi beter oss och agerar på fritiden där sammarbete och sociala funktioner flyter samman.

Som en första del i den utvecklingen så visades för första gången planerna för hur SharePoint och Yammer kommer att integreras med varandra. Idag kan kunder integrera de två med hjälp av Yammer Web Parts och Yammers Open Graph-funktioner. Framöver kommer också gemensamma identiteter, integrerad dokumenthantering och sociala flöden.

En ny och förenklad användarupplevelse. Dela dokument inom och utanför organisationen med ett klick, dra och släpp innehåll i dokumentbibliotek, redigera listor och skapa platser på några sekunder.

Spara och synka dokument. Använd SkyDrive Pro till att lagra och synka dina dokument mellan dina egna enheter som surfplatta, telefon och dator.

Arbetshantering. Organisera ditt arbete med att-göra-listor och tidslinjer för projekt. Konsolidera arbetsuppgifter mellan SharePoint, Microsoft Outlook och Microsoft Project.

Smartare sök. Hitta vad du letar efter med vår nya FAST sökning. Specialanpassa och smalna ned dina sökningar om det passar dig och hitta relaterade personer och dokument.

Kärntjänster. Hantera risker med eDiscovery över SharePoint, Microsoft Exchange, Microsoft Lynk ocn fildelning. Skapa egna dynamiska webbplatser med förbättrad innehållshantering. Öka skalbarhet och prestanda med en ny molnarkitektur.

Läs mer om nya SharePoint 2012 och Yammer i pressmeddelandet från Microsoft


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images