Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Svenska Tradedoubler implementerar en av de första och största molnlösningarna i sitt slag

0
0

Det svenska företaget Tradedoubler är en av marknadsledarna inom affiliatemarknadsföring vilket innebär att publishers får betalt för försäljning de genererar åt annonsörer. Företaget har på senare tid genomgått en stark internationell tillväxt och genomförde nyligen en av de första och största installationerna av Microsoft Dynamics CRM Online i Sverige med 500 användare fördelade på 19 olika länder. Tradedoubler ville ha en global, storskalig och säker leverantör. Valet föll därför på Microsoft och lösningen implementerades tillsammans med partnerföretaget Kentor.

Med den snabba expansionen på den europeiska marknaden så uppstod behov av ett gemensamt system för att hantera kunddata. Behovet blev tydligt när Tradedoubler växte internationellt och behövde bli mer säljfokuserade som organisation. Valet föll på Microsoft Dynaics CRM Online eftersom att det ger enkel och hög tillgänglighet samt de inbyggda säkerhetsfunktionerna.

“Efter den snabba tillväxten på den europeiska marknaden märkte vi att det fanns skillnader i hanteringen av kunddata, vi behövde också bli mer säljfokuserade på en internationell nivå för att ta oss till nästa tillväxtnivå för Tradedoubler.” Säger Marcel Chaudron, director of Operational Excellence på Tradedoubler. ” Nu har vi realtidsinformation om vad som händer på marknaden. Oavsett om det gäller Tyskland eller Spanien, tack vare Microsoft Dynamics CRM Online så har vi alla samma processer och samma tillgång till information.”

Läs mer om hur Tradedoubler effektiviserade informationsflödet och samordnade processerna med Microsoft Dynamics CRM Online


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images