Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Sogeti är årets partner i Sverige

0
0

I samband med Microsoft Partner Awards utnämndes Sogeti till ”Microsoft Country Partner of the Year i Sverige. Förutom att vinna priset som årets partner i Sverige så vann Sogeti även två andra molnrelaterade utmärkelser.

– Priset är ett erkännande för våra innovativa kundlösningar och våra investeringar i starka partnerskap som skapar värde för våra kunder. Det synliggör också den expertis som våra 500 svenska Microsoft-specialister besitter, med extra starkt fokus på SharePoint, BizTalk, SQL Server, Azure, Dynamics och .Net. Jag är stolt över att vi sticker ut bland våra konkurrenter och nu mottar ännu en, för oss mycket viktig, utmärkelse, säger Stefan Ek, vd Sogeti Sverige.

– Vi är mycket glada över att tillkännage att priset för årets partner i Sverige går till Sogeti. Det här är ett företag som satt standarden för hur man levererar innovativa Microsoft-baserade lösningar som uppfyller kundernas behov. Det är denna ansats och förmåga att ligga i framkant och leverera av hög kvalitet som kommer att säkerställa våra gemensamma framgångar framåt, sa Jon Roskill, corporate vice president, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp i samband med utdelningen.

Förutom priset som årets partner så utsågs Sogeti även till vinnare i de globala och molnrelaterade kategorierna ”Microsoft Alliance Cloud Innovation Partner of the Year” och ”Microsoft System Integrator – Windows Azure Partner of the Year”. Dessutom blev de toppfinalist till priset “2012 Microsoft Desktop Partner of the Year Award”.

Läs mer i pressmeddelandet från Sogeti.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images