Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Var redo för Almedalsveckan - ladda ner Almedalsmolnet 2012

0
0

Idag släpps Almedalsmolnet 2012, en kostnadsfri hemsida och mobila appar som ger besökare och andra som är intresserade av Almedalsveckan ett verktyg för att planera, organisera, informera och kommunicera runt eventen på Almedalsveckan.

Efter förra årets succé har Microsoft nu valt att vidareutveckla Almedalsmolnet tekniskt med fokus på enkelhet, snabbhet och mobilitet. Almedalsmolnet 2012 har fått en ny Microsoft Metro inspirerad design för att öka användarvänligheten genom snabbhet, enkelhet och tydlighet. Nytt för i år är även lanseringen av Almedalsmolnet för Windows Phone.

Almedalsmolnet är inte bara till nytta för besökare, utan även för eventägare, som ges en central plats att samla och sprida information om sina event via webb, Facebook, iPhone och Windows Phone. Genom att registrera sig som eventägare på Almedalsmolnet.se får man möjlighetatt kommunicera och sprida relevant information på ett enkelt och samlat sätt, genom att exempelvis lägga upp tid, plats, karta, bilder, youtube-videos, länkar och följa diskussioner kring sina event.

Om du är eventägare, gå in och ta ägarskap över ditt event här.

Ladda ner appen till din iPhone idag, eller vänta till den 18e juni och ladda ner appen för Windows Phone och Android från respektive marketplace.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images